Fashion items die al tijden op mijn wishlist staan

29 april 2017 6 Comments

Jullie kennen het vast wel: je wilt een bepaald item heel erg graag toevoegen aan je garderobe maar kunt alsmaar niet het perfecte stuk vinden. Dit heb ik dus met een aantal kledingstukken en deze staan dan ook nog altijd op mijn wishlist. Het leek me leuk om deze op een rijtje te zetten. Mochten jullie nu nog aanraders voor me hebben: let me know!

Tuinbroek(je)

Stiekem moet ik toegeven dat dit item net van mijn wishlist is afgehaald: ik heb namelijk eindelijk een goed zittende tuinbroek kunnen vinden in Parijs! Deze zullen jullie snel genoeg tegen komen in de shoplog die ik nog moet opnemen.

Echter wil ik ook nog een korte variant (dus een met een kort broekje). Deze zoektocht is echter nog lastiger dan die naar de variant met de lange broek. Ik heb namelijk redelijk brede bovenbenen in verhouding met de rest van mijn lichaam, waardoor ik een tuinbroekje moet hebben wat wijd zit om mijn benen: anders staat het gewoonweg niet mooi. Wil ik echter dat het broekje wijd valt, dan moet ik een grotere maat hebben waardoor de bovenkant veel te wijd wordt voor mijn taille etc. Lastig dus!

Boyfriend jeans

Wat betreft het vinden van een mooie boyfriend jeans geld eigenlijk hetzelfde als bij de tuinbroek. Het is erg lastig door mijn brede bovenbenen. Ik wil namelijk een boyfriend jeans met scheuren hebben, maar wil deze natuurlijk wel een beetje wijd vallend hebben. Het probleem is alleen dat deze broek of goed zit bij mijn heupen en te strak rondom mijn benen, of van mijn heupen af zakt maar goed zit bij mijn bovenbenen… Ik hoop een keer een model te vinden met een elastieke band bij het middel, zodat dit mijn probleem oplost!

Over knee laarzen

Over knee laarzen vind ik echt prachtig en ze kunnen een outfit echt net iets extra’s geven. Helaas heb ik zwakke enkels, waardoor ik een variant met hakken beter niet kan kopen. Deze zou ik simpelweg niet genoeg dragen voor het geld. De varianten zonder hak die ik heb geprobeerd waren helaas telkens net iets te lomp naar mijn smaak of ik vond ze gewoonweg te duur. Heel erg jammer!

Spijkerjack

Een simpel spijkerjack om in de lente en zomer over een outfit heen aan te trekken staat al tijden op mijn wishlist. Ik dacht er eerst een te hebben besteld bij de Forever 21, maar helaas bleek deze net iets te strak te zitten bij mijn oksels waardoor ik hem niet droeg. Sindsdien heb ik nog altijd geen perfecte variant gevonden: alles is te duur of net niet helemaal wat ik zoek.

(Nep)leren jack

Hetzelfde geld voor een mooi leren jack. Dit schijnt echt een must-have te zijn in je garderobe en ik wil er ook echt al jaren eentje hebben. Zelf wil ik er een die zowel open als dicht leuk uit ziet, maar helaas kan ik alsmaar niet de perfecte vinden. Eentje met stoere ribbels op de schouders of zonder? Geen idee. Daarnaast zijn de mooiste exemplaren vaak te duur naar mijn smaak waardoor ik ze alsnog laat hangen.

Dat waren alweer de fashion items die bij mij al tijden op mijn wishlist staan. Ik ben wel heel erg benieuwd welk(e) item(s) jij al tijden wilt hebben maar alsmaar geen perfecte variant van kunt vinden. Let me know!

6 Comments

 • Nicole 9 mei 2017 at 20:46

  Een leren jack staat ook nog hoog op mijn kleding wishlist evenals mom-jeans. Leuk om jouw fashion wishlist te zien!

  • Irina 9 mei 2017 at 21:11

   Een mom-jeans is inderdaad ook tof! Ik kan nooit helemaal goed kiezen tussen mom- en boyfriendjeans, haha.

 • Daniëlle 2 mei 2017 at 20:26

  Wat een mooie wishlist. Ik wil ook heel graag nog een mooi spijkerjack. Iets wat ook al tijden op mijn lijstje staat is een biker jack.

  • Irina 2 mei 2017 at 20:42

   Ja biker jacks zijn echt heel erg tof! Helaas kan ik daarvan ook nooit de perfecte variant vinden…

 • Lieke 29 april 2017 at 21:34

  Ik heb al een aantal dingen van dit lijstje, behalve de over knee laarzen haha dat is niet zo mijn ding. Bij de Pull & Bear hebben ze leuke boyfriend jeans

 • Britt van Ommeren 29 april 2017 at 15:57

  Ik ben al zo lang op zoek naar een mooie boyfriend jeans. Ik heb van mezelf helaas weinig (zeg maar geen) vorm en heel weinig kont waardoor zo’n soort broek er bij mij er al heel snel apart uitziet, maar ik vind daarentegen de items die jij hebt uitgekozen wel heel erg leuk allemaal! Een leren jack is inderdaad een must-have 😉

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×