Fabletics shoplog // SHOP OR FLOP

Fabletics shoplog // SHOP OR FLOP

7 februari 2022 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe Shop or Flop aflevering! Ik vroeg jullie een tijdje terug welke merken/(web)shops jullie graag getest zouden willen zien en ik kreeg heel veel vragen naar sportkleding. Vandaar ook dat ik besloot om vandaag de items van Fabletics in de test te zetten! Ik test alle items op prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×