Fabienne Chapot shoplog // SHOP OR FLOP

Fabienne Chapot shoplog // SHOP OR FLOP

22 juni 2022 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe Shop or Flop aflevering! Vandaag test ik de kleding van het merk Fabienne Chapot voor je prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. Is dit duurdere merk daadwerkelijk de moeite waard en kun je er met een curvy figuur shoppen? Kijk snel mee!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×