Everyday Make Up Routine

27 september 2015 No Comments

IMG_1690

Aangezien ik op mijn youtube kanaal alleen nog maar een filmpje had staan waarin ik me klaar maak om te filmen, leek het me wel leuk om ook een filmpje te maken van mijn dagelijkse make up. Ik draag namelijk echt niet iedere dag foundation, blush, een volle ooglook en felle lippenstift. Vandaag show ik dan ook mijn everyday make up routine met jullie.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal

Producten

HEMA sensitive skin daycream
Collection Lasting Perfection concealer in 3 warm medium – review – 
Essence All About Matt fixing compact powder
Urban Decay Naked Basics palette, de kleuren Faint en Venus
Catrice Lash/Brow Designer
Catrice Liquid Liner in 010 Dating Joe Black
Essence I love Extreme crazy volume mascara
MAC matte lipstick in Velvet Teddy

Real Techniques Stippling Brush
Essence Powder Brush
Real Techniques Brow Brush – review – 
Real Techniques Accent Brush – review –
HEMA Blending Brush

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×