Even bijkletsen

24 november 2014 No Comments

Wat heb ik alweer lang niet meer gewoon zo zitten typen tegen jullie. De laatste keer dat ik een persoonlijke update schreef was alweer in juni. Dat is alweer 4 maanden terug! Er is zoveel veranderd in mijn leven de afgelopen tijd, en ik heb echt gewoon heel erg de behoefte om alles even van me af te schrijven. Dus pak er een kop warme chocolademelk bij (met slagroom natuurlijk!) en dan nemen we even een lekker moment om bij te kletsen.

coco

Het eerste waar ik het met jullie even over wil hebben is het meest recente wat in mijn leven is gebeurd: mijn hamster is overleden. Afgelopen woensdag kwam ik bij haar kijken om haar te voeren en het arme beestje zat heel de tijd stilletjes in een hoekje. Ze bewoog maar soms, en wanneer ze dit deed ging het moeizaam. Ze at en dronk niet dus we hadden al snel door dat het einde in zicht was. Het beestje heeft keihard gevochten voor haar leven, maar gisteren is ze dan toch gestorven. Ze is gelukkig rustig ingeslapen en zal dus niet al te veel pijn gehad hebben. Ik ben de afgelopen week daardoor met mijn hoofd niet erg bij mijn schoolwerk of andere dingen gezeten, en ben me ook ziek gaan voelen. Vandaar dat ik vandaag ziek thuis ben gebleven.

Lieve Coco, ik ga je missen. De afgelopen anderhalf jaar dat je bij me was, had ik nooit willen missen.

brownie

Om toch maar in de dieren sfeer te blijven ga ik gelijk verder over het deel waar ik jullie al iets over had laten weten: ik heb sinds kort een eigen paard! Nou ja een pony dan. Samen met mijn moeder heb ik Brownie overgenomen van de manege waar ik rijd. Ze was altijd al mijn favoriet, en aangezien ze een slijmbeursontsteking heeft in haar schouder leverde ze voor de manege niet meer veel op. Aangezien ik met haar nog wel gewoon kan rijden, alleen niet altijd even intensief (op aanraden van de dierenarts) wil ik haar alsnog een fijn leven geven en zo kan ze bij haar vrienden blijven op de manege. Op het moment gaat het erg goed met haar, en ook haar schouder gaat best goed door de natuurlijke medicijnen die we haar op het moment dagelijks geven. Ik ben heel erg blij met haar en hoop nog jaren plezier van haar te beleven.

Doordat ik nu mijn eigen paard heb, ben ik natuurlijk wel veel tijd kwijt. Ik moet zorgden dat haar stal dagelijks gedaan wordt, en het liefst wil ik haar ook iedere dag een goede poetsbeurt geven. Vanwege haar schouder zorg ik dat ik in ieder geval 2 keer per week rijd, en voor de rest van de week kijk ik hoe het met haar gaat, aangezien overbelasting het erger kan maken.

Ook met school ben ik erg druk bezig. Ik heb mijn eerste tentamenweek aan het begin van deze maand gehad, en ik kan met trots zeggen dat ik voor het eerste blok al mijn punten binnen heb. Het tweede blok is wel veel drukker, waardoor ik moet zorgen dat ik niet te gestrest raak, want dan weet ik zeker dat het niet goed komt (i.v.m. het feit dat ik snel ziek word van stress).

Ik moet dus zorgen dat ik mijn tijd goed in plan, en ook vooral tijd voor mezelf vrij maak. Verder wil ik heel graag weer frequenter gaan bloggen. Elke keer als ik andere blogs lees dan gaan mijn handen gewoon kriebelen om zelf ook aan de slag te gaan, maar ik moet er echt gewoon de tijd voor maken wil het me lukken! Ook is het erg lastig aangezien mijn camera dus kapot is. Ik ga maar eens met mijn moeder praten of ik haar camera mag gebruiken, want dat zou een heel stuk helpen!

En nu ben ik ook heel erg benieuwd hoe het met jullie is, want ik heb het gevoel dat ik jullie de afgelopen tijd in de steek heb gelaten. Dus laat vooral in de reacties achter waar jullie op het moment mee bezig zijn, waar jullie naar uit kijken en wat jullie leuk zouden vinden om op Ordinary Odd te lezen. Ik wil graag groeien met mijn blog, en hoe kan dat nou beter dan te luisteren naar mijn lezers!

Ik spreek jullie snel weer!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×