Etos Nagellak – 54 Mud

29 oktober 2016 6 Comments

Etos Nagellak - 54 Mud

Ik liet jullie laatst al het nagellakje Sip Of Red Wine zien van Etos eigen merk. In dezelfde goodiebag als waar dat lakje uit kwam haalde ik nog een Etos nagellakje: Mud. Vandaag is het tijd om deze leuke bruine nude tint aan jullie te laten zien. Kijk je mee?

Etos Nagellak - 54 Mud

De verpakking van de Etos nagellakjes is simpel en strak: mooi! Daarnaast staat op de bovenkant van het lakje het kleurnummer, de naam en een voorbeeld van de kleur. Makkelijk vindbaar in je stash dus!

Daarnaast vind ik het kwastje van de nagellak fijn werken. Hij is niet te breed maar ook niet te smal en de substantie brengt fijn aan.

Etos Nagellak - 54 Mud

Op de foto hierboven zie je hoe de nagellak eruit ziet met twee laagjes. Ik vind het een hele mooie kleur voor iedere dag die zeker nu in de herfst nog een favoriet van mij zal gaan worden. De houdbaarheid is op mijn nagels erg goed, maar dat heb ik met vrijwel iedere nagellak.

De Etos Nagellak in 54 Mud kost €1,99

6 Comments

 • Amy 29 oktober 2016 at 10:47

  Wat een mooi kleurtje, ik hou echt van dit soort taupe tinten voor de herfst!

  • Irina 29 oktober 2016 at 22:05

   Ja ik draag ze ook met heel veel liefde!

 • Mariska 29 oktober 2016 at 09:44

  Goed prijsje en een mooie kleur! Wel handig dat nagellak zo goed bij je blijft zitten 😀 bij mij chipt alles na 1 dag al.

  • Irina 29 oktober 2016 at 22:05

   Ja daar ben ik ook echt zo blij mee!

 • Brittany 29 oktober 2016 at 09:42

  Hij is inderdaad echt ontzettend mooi! <3

  • Irina 29 oktober 2016 at 22:05

   Hihi, heb jij hem al geprobeerd?

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×