Etos nagellak – 35 Sip Of Red Wine

22 oktober 2016 10 Comments

Etos nagellak - 35 Sip Of Red Wine

Afgelopen dinsdag ging ik naar een Beauty & Fashion party met een heleboel bloggers en YouTubers. Ontzettend gezellig: ik heb een heleboel nieuwe bloggers ontmoet maar ook mensen waar ik al heel lang online contact mee had. Totaal onverwacht kregen we aan het eind van de avond een goodiebag mee naar huis: onwijs lief. In die goodiebag zaten o.a. twee nagellakjes van Etos: vandaag laat ik je nummer 35 zien: Sip of red wine.

Etos nagellak - 35 Sip Of Red Wine

De verpakking van de nagellak vind ik ontzettend mooi strak. De merknaam staat in het flesje gegraveerd, wat voor een luxe uitstraling zorgt. Verder staat op de bovenkant van het flesje duidelijk om welke kleur het gaat: handig!

Etos nagellak - 35 Sip Of Red Wine

De kleur zelf is zoals de naam al zegt wijnkleurig. Een onwijs mooie diep donkerrode kleur: perfect voor deze tijd van het jaar. Ja, toen ik dit lakje zag wist ik meteen dat ik deze op mijn nagels wilde hebben.

De lak dekt in principe met één laagje volledig, al vind ik het zelf altijd fijn om 2 laagjes aan te brengen. Het kwastje brengt fijn aan: het is niet te breed maar ook niet te smal. Zelfs mijn dunne pinknagel kon ik er met gemak mee lakken.

Op mijn nagels blijft nagellak over het algemeen goed zitten, dus over de houdbaarheid durf ik niet zo goed iets te zeggen. Wel kan ik zeggen dat ik de lak ontzettend mooi vind en er nog vaak bij ga pakken dit najaar!

De Etos nagellak in 35 Sip of red wine kost €1,99

10 Comments

 • Joyce 24 oktober 2016 at 15:50

  Wat een mooi kleurtje! Ik ga hem snel ook eens proberen.

  • Irina 24 oktober 2016 at 21:38

   Zeker doen!

 • Tania 22 oktober 2016 at 16:54

  Mooi kleurtje. Echt eentje dat altijd kan.

  • Irina 22 oktober 2016 at 21:08

   Precies! Al vind ik hem zelf vooral mooi voor het najaar.

 • Kim 22 oktober 2016 at 11:01

  Mooi kleurtje! De dekking is ook nog best goed.

  • Irina 22 oktober 2016 at 21:08

   Ja dat is hij zeker!

 • Wendy 22 oktober 2016 at 10:41

  Mooi kleur inderdaad! Ik heb er ook zo één, maar dan van de HEMA. De eerste dag is hij prachtig, maar op dag 2 begint hij gegarandeerd te chippen helaas. Heb jij een truc waardoor nagellak bij jou over het algemeen goed blijft zitten? Of gaat dat gewoon vanzelf?

  • Irina 22 oktober 2016 at 21:09

   Ik heb van mezelf hele stevige nagels (ik weet het, mag ik heel blij mee zijn) dus dat helpt mee. Daarnaast gebruik ik standaard als basecoat de Sally Hansen Nail Hardener en als topcoat de Sally Hansen Insta Dry Topcoat. Misschien dat dit voor jou ook werkt?

 • Brittany 22 oktober 2016 at 10:29

  Oeh prachtig! Nu wil ik hem zelf ook heel graag uitproberen!

  • Irina 22 oktober 2016 at 21:09

   Zeker doen!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×