Etos LE Sparkling December make-up

23 december 2016 2 Comments

Afgelopen week ontving ik een wel heel erg leuk pakketje vol met producten uit de limited editon van Etos. Deze prachtige limited edtion collectie is gemaakt met rosé-gouden verpakkingen die perfect passen bij de feestdagen. Ik werd meteen benieuwd toen ik deze producten binnen kreeg en ben ze dan ook snel gaan testen voor jullie.

Etos Sparkling Body Powder
€6,99

Een product waar ik meteen benieuwd naar was is deze Etos Sparkling Body Powder. Deze poeder is een soort highlighter maar dan voor je gehele lichaam. Hiermee kan je bijvoorbeeld je sleutelbenen of decolleté van een dosis glitters voorzien: leuk voor een kerst feestje?

De glitters zijn zeker mooi en aanwezig. Hiervoor ben ik maar 1 keer met de puf over mijn hand gegaan en mijn hand leek meteen op een discobol. Voor de kerst heel erg leuk maar ik denk niet dat ik hem veel vaker zal proberen.

Etos Volume Mascara Waterproof
€4,99

In de kerst collectie zat ook een waterproof mascara: iets waar ik altijd benieuwd naar ben. Deze rosé-gouden variant wilde ik dan ook maar al te graag testen.

Het borsteltje is ontzettend breed, waar ik over het algemeen niet heel erg blij mee ben. Je knoeit hierdoor namelijk al snel. Maar goed: laten we hem uitproberen!

Links zonder mascara – rechts met de Etos Volume mascara

Helaas bleek mijn voorgevoel over het borsteltje waar te zijn en vond ik het lastig aan te brengen. Daarnaast heb ik niet het gevoel dat  de mascara erg veel doet voor mijn wimpers. Jammer: maar dit is hem niet voor mij.

Etos Eyeshadow Palette 01
€7,99

Dan een oogschaduw palette dat er heel erg veelbelovend uit ziet! Ik heb hier nummer 01, met bruin/gouden tinten. Er is ook een 02 met roze/paars/blauwe tinten. Deze variant is natuurlijk perfect voor het creëren van een smokey look. Daarnaast zit er nog een dubbelzijdige sponsapplicator bij het palette. Deze gebruik ik zelf niet, maar het is handig dat hij erbij zit.

De swatches van de eerste drie kleuren uit het palette stelden me helaas teleur, terwijl de overige drie kleuren juist ontzettend goed gepigmenteerd bleken te zijn. Ik was benieuwd hoe de oogschaduws het op mijn ooglid zouden doen.

Hier deden de kleuren het aanzienlijk beter dan tijdens het swatchen! Ik gebruikte kleuren 1, 3, 4 en 5 uit het palette voor deze look. Een look voor de feestdagen kun je zeker maken met dit palette!

Etos Strobing Highlighter
€5,99

Dan zat er ook een Strobing Highlighter pen in deze collectie. Zelf ben ik gek op highlighter, maar dan wel in de poeder variant. Vloeibare producten gebruik ik zelf veel minder graag, maar dat maakt het geen minder goed product: laten we er eens naar gaan kijken!

De pen heeft aan de bovenkant een soort haartjes, waar de highlighter uit komt wanneer je aan de onderkant van de pen drukt.  Handig systeem! Al ben ik wel benieuwd hoe hygiënisch dit is wanneer de highlighter langere tijd niet gebruikt wordt.

Bij de swatch op mijn arm wist ik niet zo goed wat ik er van moest denken. De substantie lijkt dun en vloeibaar: handig voor een vloeibare highlighter. Daarnaast heeft hij een duidelijke warme ondertoon.

Op het gezicht vind ik de highlighter prachtig! Helaas kreeg ik hem niet erg goed op de foto, maar geloof me: hij shined echt van je gezicht af! Er zitten ontzettend veel glitters in de highlighter, iets waar je van moet houden maar zeker geschikt voor de feestdagen.

Etos Lipsticks Secret Temptation & Forbidden Pink
€4,99 per stuk

Als laatste heb ik 2 lipsticks uit de lijn mogen ontvangen: Secret Temptation en Forbidden Pink. In totaal zitten er 4 verschillende lipsticks in deze limited edition.

Zoals je kunt zien zijn beide lipsticks ontzettend goed gepigmenteerd. Daarnaast voelen ze romig aan en glijden daardoor heel gemakkelijk over mijn arm heen. De lipsticks zijn niet mat, zoals je veel ziet de laatste tijd maar hebben juist een mooie glans over zich heen.

Als eerste de kleur Secret Temptation: een prachtige rode tint die natuurlijk niet mag ontbreken in een kerst collectie. De kleur is ontzettend mooi en diep donker rood. Daarnaast voelt hij ontzettend comfortabel aan op de lippen en brengt makkelijk aan.

Ik vind het echt een prachtige vampy kleur: echt iets waar ik gek op ben. In combinatie met de ooglook vind ik dit ook zeker weten geschikt voor de kerst.

Dan ga ik verder met Forbidden Pink: een lieve lichtroze tint. Mocht je nou voor een wat neutralere kleur willen gaan op de lippen is dit een goede optie. Ook deze lipstick voelt comfortabel aan en brengt ook gemakkelijk aan op de lippen.

Hoewel ik bang was dat de kleur te licht voor me zou zijn vind ik hem zeker niet slecht staan! Ja ook dit is echt een prachtige tint. Of hij echt kerstig is? Dat weet ik niet helemaal. Maar hij is zeker geschikt wanneer je voor een minder opvallende lipkleur wilt gaan.

Al met al vind ik dit een onwijs mooie collectie van Etos! Op de mascara na kan ik je alle producten aanraden: het zijn echt ontzettende beauty’s. En wees er snel bij want het is niet voor niets een limited edition: op=op!

2 Comments

 • Britt van Ommeren 23 december 2016 at 14:22

  Etos heeft naar mijn mening altijd een beetje wisselende dingen, het palette spreekt me niet heel erg aan, maar de lipsticks lijken me daarentegen wel heel fijn!

 • Natascha 23 december 2016 at 07:50

  Etos is zo leuk bezig! Ik ben vooral gek op hun lipsticks.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×