Etos highlighting, blush en contour powder

25 juli 2016 12 Comments

Etos highlighting, blush en contour powder

Een tijdje terug besloot ik eens de Etos binnen te lopen om te kijken voor mooie producten. Ik kom eigenlijk nooit bij de Etos: Kruidvat is meer mijn ding. Toch besloot ik 3 producten van Etos eigen merk mee te nemen: een highlighter, blush en contour poeder. Hoe ze me bevallen en of ze dat kleine prijsje waard zijn? Ik vertel het je in dit artikel.

Etos highlighting, blush en contour powder

Hoewel de verpakking van de poeders niet ontzettend bijzonder is vind ik hem toch wel erg mooi. De verpakking is simpel rond, zwart en met een doorzichtige deksel. Op die manier kun je makkelijk zien welk product het is. De tekst staat speels op de verpakking en ook in de poeders zelf zit een mooi patroon: leuk!

Etos Highlighting Powder – 001 Gold

Etos highlighting, blush en contour powder

Ik koos voor een warme gouden highlighter, aangezien dit de kleuren zijn die ik er het liefst bij pak. Zo in de pan lijkt het product een mooie glitter in zich te hebben: prachtig voor een highlighter!

Etos highlighting, blush en contour powder

De swatch stelde me dan ook zeker niet teleur. Er komt vel pigment van de highlighter af en de glitters zijn niet al te grof waardoor het voor een natuurlijk effect zorgt. Mooi!

Etos Beautiful Blush – 006 Sun Loving Sand

Etos highlighting, blush en contour powder

Toen ik in de Etos was waren er niet erg veel kleuren blush beschikbaar dus koos ik voor deze donker roze kleur. Normaal gesproken was ik eerder voor een koraaltint gegaan, maar dit is juist wel leuk voor de afwisseling. Zo in de verpakking lijkt de blush mat te zijn.

Etos highlighting, blush en contour powder

Echter blijkt op de swatch het tegendeel: wat een prachtige glans bevat deze blush! Het is heel erg subtiel maar toch zeker wel aanwezig. Verder is ook van deze poeder de pigmentatie weer ontzettend goed.

Etos Contour Powder – 001 Light/Medium

Etos highlighting, blush en contour powder

Dan de contour poeder. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit zo goed het verschil weet tussen een contour poeder en een bronzer: ik gebruik ze dan ook hetzelfde. Wel weet ik dat een contour poeder grauwer hoort te zijn dan een bronzer en deze poeder is dan ook zeker grauw!

Etos highlighting, blush en contour powder

Hier zie je goed wat ik bedoel. De poeder is goed grauw, compleet mat en dus perfect om mee te shapen. En moet ik nog iets zeggen over het pigment? Ontzettend goed!

Etos highlighting, blush en contour powder

links boven – alleen foundation en poeder, rechts boven – contour poeder aangebracht
links onder – blush aangebracht, rechts onder – highlighter aangebracht

Ook op mijn gezicht zijn de poeders ontzettend mooi. Wel moet ik zeggen dat ze behoorlijk poederig zijn, waardoor je veel product verliest. Ook moet je goed opletten aangezien de poeders ontzettend gepigmenteerd zijn: goed aftikken dus. Toch zijn de producten wel heel erg goed te blenden, dus het is geen ontzettend groot probleem wanneer je per ongeluk te veel aanbrengt.

Ik ben ontzettend blij met deze 3 poeders van de Etos! Misschien moet ik toch maar vaker gaan kijken bij deze winkel, want zo te zien verkopen ze mooie producten!

De Etos highlighting, blush en contour powder kosten €4,99 per stuk

12 Comments

 • Joyce 25 juli 2016 at 22:10

  De highlighter had ik al, maar de blush en contourpoeder zien er ook echt heel goed uit! Toch maar weer eens naar Etos haha.

  • Irina 27 juli 2016 at 21:35

   Zeker doen! Ze zijn onwijs mooi <3

 • Hilde 25 juli 2016 at 14:13

  Wat mooi staat het bij je! Prachtig!

  • Irina 27 juli 2016 at 21:35

   Dankjewel Hilde!

 • Melike 25 juli 2016 at 11:22

  De highlighter leek eerst heel donker maar op de swatch en op je gezicht super mooi, goed van Etos zeg.

  • Irina 27 juli 2016 at 21:36

   Ja het zijn echte budget toppers!

 • marleen@burgertrutjes 25 juli 2016 at 10:37

  Wauw die blush <3

 • Mariska 25 juli 2016 at 10:09

  Ze zijn toch allemaal best wel mooi! Eerlijk gezegd had ik er iets minder van verwacht maar ze zijn best wel goed 😀

  • Irina 27 juli 2016 at 21:36

   Dat had ik inderdaad ook!

 • Natascha 25 juli 2016 at 08:10

  Wat een mooie poeders zeg, vooral die contour poeder vind ik mooi! Ik kom ook niet zo heel vaak bij Etos hoor, ik loop ook eerder de Kruidvat in. Misschien toch maar weer eens even langs gaan 😉

  • Irina 25 juli 2016 at 08:47

   Heel herkenbaar. Maar ze hebben dus toch mooie producten!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×