Etos Hair Serum

2 december 2016 No Comments

Etos Hair Serum

Een tijdje terug liep ik door de Etos om een nieuwe Real Techniques Miracle Complexion Sponge te halen en kwam de nieuwe haarverzorgingslijn van Etos eigen merk tegen. Hoewel ik eerlijk gezegd helemaal niet zo veel bijzonders met mijn haar doe leek het me wel heel erg leuk om het serum uit deze lijn te proberen. Voor die prijs was het toch zeker wel de moeite waard.

Ingrediënten
Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Dicaprylyl Carbonate, Dimethiconol, Ethylhexyl Salicylate, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum, Tocopheryl Acetate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol.

Etos Hair Serum

De verpakking van het serum sprak me meteen aan. Lekker vrolijk door de blauw/groene kleur maar toch ook speels door de tekst. Daarnaast heeft de serum een handige pomp waardoor je het gemakkelijk kunt aanbrengen. Overigens is de pompflacon ook wel zo hygiënisch.

Etos Hair Serum

Hierboven zie je de substantie van het serum. Zoals je ziet is het een heel erg vloeibare substantie, wat ook wel te verwachten is van een serum. Verder ruikt het ontzettend lekker en plakt het aardig wanneer je het serum in je haar hebt aangebracht.

Ik gebruik zelf 1 pompje voor mijn haar en dat is zeker genoeg. Ik begin bij de haarpunten en breng het vervolgens ook aan in de lengtes van mijn haar: de hoofdhuid hoeft zeker niet met dit serum. Anders kun je je haar meteen weer wassen omdat het er vet uit ziet.

Of ik echt veel verschil merk wanneer ik het serum gebruik? Ja en nee. Vlak nadat ik het serum in mijn haar heb gemasseerd vind ik mijn haar inderdaad mooi glanzend en gezond eruit zien. De volgende dag echter is dit effect al weer weg. Ik gebruik een serum toch liever niet dagelijks, waardoor ik het geen extreme must have vind. Maar he: ik heb weer eens wat nieuws uit geprobeerd met mijn haar!

Het Etos Hair Serum kost €3,99

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×