Essie – Vibrant Vibes

22 april 2017 5 Comments

Met het mooie weer op komst krijg ik steeds meer zin in felle kleurtjes nagellak op mijn nagels. Het werd dan ook tijd om Essie Vibrant Vibes uit mijn ’te reviewen’ bak te halen en op mijn nagels aan te brengen. En WAUW wat is dit een knalkleur! Vandaag laat ik je hem zien. Wat mij betreft kan het mooie weer komen!

Essie - Vibrant Vibes

Zoals we gewend zijn van Essie zit de nagellak in een simpele maar stijlvolle verpakking. Het is een simpele glazen verpakking en het flesje zelf is vierkant en doorzichtig. De kleur is dan ook meteen duidelijk: zowel op de bovenkant staat de naam vermeld als door het flesje heen kun je de kleur zien. Makkelijk terugvinden in je stash is dan ook geen probleem!

Essie - Vibrant Vibes

Eenmaal op de nagels aangebracht is de kleur echt neon lichtgroen: ontzettend tof! Zelf had ik nog niet zo’n kleur in mijn stash maar ik ben er nu al ontzettend blij mee. Stel je nu eens voor om een bruine huid te hebben, deze nagellak op en dan met een cocktail in je hand op het strand te liggen. Perfect toch?

Ik gebruikte overigens drie dunne laagjes nagellak om het effect hierboven te bereiken. In principe zijn twee laagjes ook prima, maar zelf vond ik drie net iets mooier. Overigens droogt de lak snel en wanneer je geen top coat gebruikt is de kleur compleet matt: ook heel erg tof. Zelf heb ik op de foto’s hierboven wel top coat gebruikt, omdat mijn nagellak hier beter door blijft zitten.

Essie Vibrant Vibes kost €9,50

5 Comments

 • Nicole 11 mei 2017 at 11:55

  Wat een leuk lente kleurtje! Essie lakjes zijn zo fijn!

 • Britt van Ommeren 22 april 2017 at 17:37

  Wat een geweldige kleur zeg!

  • Irina 22 april 2017 at 19:18

   Ja ik vond hem ook echt zo tof eruit zien!

 • Benthe 22 april 2017 at 12:11

  Heerlijk fris kleurtje! Lente is bij mij ook een periode dat ik echt zin heb in vrolijke lentekleurtjes op mijn nagels. Essie is ook mijn favoriete merk!

  • Irina 22 april 2017 at 19:18

   Dat heb ik inderdaad ook! En Essie is gewoon hartstikke fijn ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×