Essie – Playing Koi

19 november 2016 6 Comments

Essie - Playing Koi

In de afgelopen shoplog liet ik al zien dat ik een nieuw lakje haalde van Essie. Ik zag in het Kruidvat de nieuwe herfst collectie staan voor dit jaar en mijn oog viel meteen op Playing Koi. Wat een ontzettend bijzonder kleurtje! Deze moest met mij mee naar huis. Vandaag laat ik hem aan je zien.

Essie - Playing Koi

De verpakking van Essie nagellak kent denk ik iedereen wel, dus daar ga ik niet te veel woorden aan wijdden. De kleur zelf echter: wauw. Het is maar net hoe het licht erop valt. In het ene licht is de kleur meer bruin, het andere weer meer okergeel/oranje. Heel erg bijzonder! Ik had zelf nog niet eerder zo’n kleur nagellak gezien.

Essie - Playing Koi

Op mijn nagels is hij precies zoals ik van Essie gewend ben: hij dekt in één laagje en blijft goed zitten. Overigens heb ik op de foto hierboven twee laagjes op, gewoon omdat ik dit zelf gewend ben. In principe is één laagje meer dan voldoende.

Ja, ik ben helemaal verliefd op dit lakje en weet zeker dat ik hem deze herfst en winter nog vaak zal gaan dragen. Wat een bijzonder kleurtje is het ook! Hebben jullie vergelijkbare lakjes in jullie stash liggen?

Essie Playing Koi kost €9,99

6 Comments

 • Mariska 20 november 2016 at 00:17

  Woooow wat een geweldige kleur. Meteen geobsedeerd, haha. Nu wil ik ‘m ook hebben!

  • Irina 20 november 2016 at 11:17

   Snap ik! Dat had ik dus ook, haha

 • Malou | Blonde Blossom 19 november 2016 at 20:41

  Wat is dit een gave kleur! Die wil ik ook hebben. Ik hoop dat Essie ‘m nog heeft. X

  • Irina 19 november 2016 at 21:00

   Ik zou snel kijken! Hij is inderdaad prachtig ^^

 • Anouk 19 november 2016 at 09:24

  Dat is een erg mooi kleurtje, ik wil eigenlijk gelijk naar de winkels rennen ?. Ik heb een lipstick gekocht die net zo’n kleur is dus zou geweldig matchen (Ziggie van Colourpop).

  • Irina 19 november 2016 at 15:35

   Ja hij is echt heel erg mooi! Zou hem dan zeker halen ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×