Essie – Mint Candy Apple

28 maart 2016 4 Comments

Essie - Mint Candy Apple

Toen ik zag dat het Kruidvat 25% korting had op alle Essie nagellak sloeg ik meteen mijn kans en kocht mijn favoriete nagellak van Essie: Mint Candy Apple. Ik heb dit lakje al eerder gehad en zo vaak gebruikt dat hij compleet op was geraakt. Voor een nagellak zegt dat toch wel wat! Ik had hem nog niet eerder aan jullie laten zien dus vandaar dat ik dat vandaag doe.

Essie - Mint Candy Apple

Mint Candy Apple is zoals de naam al zegt een prachtig mintkleurig lakje. Dit soort tinten schreeuwen echt mijn naam en zeker in de lente en zomer draag ik ze maar al te graag. De verpakking van Essie blijf ik ook gewoon ontzettend mooi vinden: simpel maar stijlvol.

Essie - Mint Candy Apple

En zo ziet het lakje er dan uit op mijn nagels. Helaas heb ik mijn nagels van de week weer wat korter moeten knippen aangezien er één gescheurd was. Maar goed: daar gaat het nu niet om. De lak is echt prachtig en na 2 laagjes is hij compleet dekkend.

Zeker voor de lente en zomer is dit een absolute favoriet van mij en het is dan ook niet zo gek dat dit alweer mijn tweede flesje is van dit prachtige kleurtje. De lak blijft overigens ontzettend goed zitten: ik hoef meestal pas na een week mijn nagels bij te werken wanneer ik een Essie lakje draag. Dit hoeft vaak zelfs alleen omdat ik uitgroei zie aan de onderkant, niet vanwege chips o.i.d.

Wat is jou favoriete nagellakkleur? 

 

4 Comments

 • Heleen 29 maart 2016 at 20:22

  Oh leuk kleurtje! Ik wist niet dat de kruitvat deze in de aanbieding heeft, ik ga morgen meteen kijken! 🙂

 • Marjolein 28 maart 2016 at 09:43

  Mooi kleurtje, leuk voor de lente! Ik ben zelf altijd wel fan van donkere kleuren (donkerrood, blauw, zwart).

  • Irina 28 maart 2016 at 10:23

   Die vind ik ook heel erg mooi, maar draag ik meer in de winter en herfst. In de lente en zomer grijp ik eerder naar de lichte kleurtjes ^^

 • Mariska 28 maart 2016 at 08:53

  De naam is ook perfect voor het kleurtje! Vind ‘m erg mooi. M’n lievelingskleuren zijn Turquoise en Bordeauxrood.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×