Essie Lente Collectie 2018 - Bon Boy-age, Anchor Down en Stripes & Sails

Essie Lente Collectie 2018 – Bon Boy-Age, Anchor Down en Stripes & Sails

16 april 2018 4 Comments

Een paar weken terug besloot ik richting Den Haag te gaan om hier een pashokjes shoplog te filmen bij de Primark. Eenmaal in de Primark kon ik echter niks leuks vinden en ik ging dan ook met lege handen weer terug de trein in. Toen ik daarna moest wachten op mijn bus besloot ik toch nog even de Etos op het station binnen te lopen en hier zag ik dat de nieuwe lente collectie van Essie in de schappen lag. Gezien ik die dag nog geen geld had uitgegeven en ik dat wel van plan was geweest besloot ik mezelf te verwennen en haalde drie nagellakjes. Vandaag laat ik ze aan jullie zien.

De nagellakjes uit de lente collectie van Essie zien er precies hetzelfde uit als de lakjes uit het gewone assortiment: stijlvol en simpel. Zelf vind ik de verpakking van Essie altijd heel erg mooi en daarnaast ook erg praktisch. De naam van de kleur staat namelijk bovenop de dop aangegeven waardoor je de kleur gemakkelijk kunt terugvinden in je stash.

Essie – Bon Boy-Age

Essie Lente Collectie 2018 - Bon Boy-age, Anchor Down en Stripes & Sails

De eerste kleur die ik mee nam is bon boy-age en deze deed me meteen een beetje denken aan mijn favoriete lak van Essie: mint candy apple. Het zijn beide mooie zachte pastelgroene kleurtjes maar het verschil is goed zichtbaar. Deze lak is namelijk een stuk grouwer en lijkt zelfs wel een beetje grijs in sommig licht. Ik vind het dan ook heel erg leuk dat deze in de lente collectie zit. Mint candy apple draag ik graag in de zomer en bon boy-age is perfect voor deze tijd van het jaar.

Essie – Anchor Down

Essie Lente Collectie 2018 - Bon Boy-age, Anchor Down en Stripes & Sails

Vervolgens koos ik voor anchor down: een prachtige diepblauwe/paarse tint. Ook deze lak heeft weer een grijze tint door zich heen en dat is precies hetgeen dat ik hem zo mooi en speciaal vind maken. De kleur doet me denken aan een vale spijkerbroek maar dan met een hintje paars. Ik vind hem prachtig en deze lak zal ik door het jaar heen nog vaker gaan dragen. Ook in het najaar denk ik dat deze heel erg mooi is.

Essie – Stripes & Sails

Essie Lente Collectie 2018 - Bon Boy-age, Anchor Down en Stripes & Sails

De laatste kleur die ik uitkoos is stripes & sails. Deze kleur haalde ik stiekem op een andere dag omdat de Etos op het station hem niet op voorraad had. Hij bleef echter toch in mijn hoofd hangen na hem te hebben gezien op de advertentie bovenop het schap. En wat ben ik blij dat ik deze kleur alsnog heb gehaald! Het is een prachtige diep donkergroene tint maar toch is hij fel en daardoor ontzettend passend voor deze zonnige dagen.

Essie Lente Collectie 2018 - Bon Boy-age, Anchor Down en Stripes & Sails

Alle lakjes van Essie blijven op mijn nagels zo’n week lang mooi zitten, hierna moet ik mijn nagels toch wel echt bijwerken. Wat mij betreft zijn de lakjes zeker een aanrader en ik ga ze alle drie nog met veel plezier gebruiken.

De foto hierboven kon ik niet laten om in dit artikel op te nemen. Mijn oudste kat kwam namelijk tijdens het fotograferen van de lakjes gezellig bij me zitten en bovenop mijn setting liggen. Mocht je je dus hebben afgevraagd wat je zag op de swatch van stripes & sails dan was dit mijn lieve Roosje.

De Essie lente collectie nagellakjes zijn hier te koop voor €9,99

4 Comments

 • Jouvence 17 april 2018 at 17:43

  Wauw, bon boy-age vind ik een prachtige kleur!

  • Irina 17 april 2018 at 19:42

   Mooi is die he! Ik heb hem ook echt al veel gedragen in de korte tijd dat ik de lakjes heb.

 • Laura - Dagelijkse hap 16 april 2018 at 19:08

  Hele mooie lakjes! Lekker zomers maar niet te knallend. Ook schattige foto met de kat, ik ken het maar al te goed haha. Altijd zo nieuwsgierig 🙂

  • Irina 16 april 2018 at 19:38

   Hihi ja zo lief! Ik vond dit ook extra leuk omdat mijn oudste kat dit juist niet zo snel doet, over het algemeen is het de jongste die bovenop mijn producten gaat liggen! Wel altijd gezellig dat gezelschap. Alleen niet altijd even handig, haha.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×