Essie – Knee-high life

24 oktober 2017 2 Comments

Afgelopen vrijdag ging ik spontaan shoppen en van die shopsessie konden jullie afgelopen weekeind de pashokjes shoplog al zien. Ik kocht naast kleding echter ook nog wat producten bij de LUSH en een heel erg mooi nieuw nagellakje van Essie. Dit nagellakje wil ik je vandaag graag laten zien: knee-high life komt namelijk uit de herfstcollectie die nu in de winkels ligt.

Essie - Knee-high life

Ik besloot tijdens het wachten op mijn bus nog even te gaan kijken bij het Essie schap in de Etos op het station. Hier kwam ik erachter dat de nieuwe herfstcollectie in de schappen lag en ik werd meteen enthousiast. Vorig jaar kocht ik uit de herfstcollectie de kleur playing koi en dit is echt mijn all-time favorite nagellakje voor de herfst geworden. In de collectie van dit jaar sprong de kleur knee-high life er voor mij echt uit: dit soort rood/bordeaux tinten vind ik prachtig voor het najaar.

Overigens ziet de nagellak er qua verpakking precies hetzelfde uit als de andere Essie nagellakjes die ik in mijn bezit heb. Ergens vind ik het wel jammer dat Essie geen speciale verpakkingen geeft aan haar herfstcollecties, maar aan de andere kant vind ik de standaard verpakking er erg mooi en chique uit zien. Niks op tegen dus.

Essie - Knee-high life

Eenmaal op mijn nagels ben ik helemaal verliefd op de kleur. Hij is iets donkerder dan dat ik hem had verwacht in het flesje maar dit maakt hem in mijn ogen eerlijk gezegd alleen maar mooier. Daarnaast dekt de lak in principe in 1 dun laagje met gemak, maar uit gewoonte breng ik zelf graag 2 dunne laagjes aan. Ik heb het idee dat nagellak dan net wat langer mooi blijft zitten op mijn nagels.

De houdbaarheid is tot nog toe erg goed: ik bracht de lak vrijdagavond aan en nu ik dit typ (maandag ochtend) heb ik nog geen enkele beschadiging. Over het algemeen blijven nagellakjes van Essie bij mij minimaal een week mooi zitten en dit verwacht ik ook van deze lak.

Het is zeker een kleur die ik er nog veel vaker bij ga pakken. In mijn ogen is het namelijk echt de perfecte tint voor het najaar en een goede afwisseling met mijn geliefde playing koi. Essie nagellak blijft dan ook mijn favoriet.

De Essie nagellak in knee-high life is hier te koop voor €9,99

2 Comments

 • Eveline Fleur 25 oktober 2017 at 09:43

  Prachtig herfstkleurtje!

  • Irina 25 oktober 2017 at 17:14

   Ja het is echt een favoriet geworden!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×