Essie – Ethernal Optimist

10 maart 2016 3 Comments

Essie - Ethernal Optimist

In de shoplog van afgelopen zondag konden jullie al zien dat ik er weer een nieuw Essie nagellakje bij heb: Ethernal Optimist. Essie is toch wel langzaam aan mijn favoriete nagellak merk geworden en daarom ben ik ook heel erg blij met het feit dat het merk nu ook bij het Kruidvat verkocht wordt! Vandaag laat ik je de swatches zien van mijn nieuwe aanwinst.

Mijn absoluut favoriete lakje van de afgelopen tijd is toch wel Chinchilly van Essie: een prachtige naturelle bruin/grijze tint. Hiervoor droeg ik eigenlijk nooit naturelle tinten nagellak, maar nu wilde ik er graag nog een aantal tinten bij. Vandaar dat ik uitkwam bij deze prachtige naturelle lichtroze lak van Essie.

Essie - Ethernal Optimist

Zoals je ziet is de lak zeker licht, maar ook goed dekkend met twee laagjes. Het lakje is verder ontzettend prettig in gebruik: precies wat ik gewend ben van Essie.

Toen ik de lak voor de eerste keer aanbracht wist ik niet zo goed wat ik ervan moest vinden. Ik vond hem niet zo mooi staan bij mijn huidskleur; en dacht hem vooral leuk te vinden als ik in de zomer bruinere handen zou hebben. Toch begon ik in de week dat ik hem op had hem steeds meer te waarderen. Zo veel zelfs dat ik hem de eerstvolgende keer dat ik mijn nagels lakte opnieuw op deed.

Normaal gesproken ben ik eigenlijk helemaal niet zo van het roze. Toch vind ik dit een heel erg mooie kleur en ben ik er ontzettend blij mee. En nu Essie ook verkocht wordt bij het Kruidvat ben ik bang dat er binnenkort meer Essie lakjes zullen volgen.

3 Comments

 • Floor 10 maart 2016 at 17:21

  Oeh het is wel een erg leuk kleurtje! Ik houd alleen meer van opvallend haha x

 • Manon 10 maart 2016 at 15:16

  Schitterend kleurtje!

 • dresses and daisies 10 maart 2016 at 11:53

  Echt een kleurtje voor mij. Mooi!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×