Essie – Ballet Slippers

22 september 2016 2 Comments

Essie - Ballet Slippers

Ik liet jullie laatst al de kleur Spin The Bottle zien van Essie en vandaag is het tijd voor het tweede nude kleurtje dat ik kocht in Londen: Ballet Slippers. Ballet Slippers is een heel bekend lakje van Essie, en toch had ik hem nog niet in mijn bezit. Ik twijfelde alsmaar of hij niet te licht zou zijn voor op mijn vingers, maar toen ik hem als duo kon kopen samen met Spin The Bottle nam ik de gok: vandaag laat ik hem aan je zien!

Essie - Ballet Slippers

Zoals altijd vind ik de verpakking van de nagellak mooi. Simpel en strak zoals we gewend zijn van Essie. Op de dop staat de kleurnaam vermeld, makkelijk te vinden in je stash dus. Raken jullie deze omschrijving al zat? Ik review de laatste tijd zo veel Essie nagellakjes dat ik hem zelf kan dromen, haha.

Essie - Ballet Slippers

De kleur zelf is een hele lichte roze tint, die bijna naar wit neigt. Hierboven draag ik twee laagjes van de nagellak, en je ziet dat mijn eigen nagel nog door de kleur heen schijnt. Met drie laagjes zal de lak denk ik volledig dekken.

Ik vind het wel iets hebben, maar was er nog niet echt heel erg enthousiast over toen ik hem op deed. Wel merkte ik dat ik de kleur met de dag mooier begon te vinden: ik moest er denk ik gewoon aan wennen. Ik draag namelijk niet zo vaak van dit soort lakjes.

Mocht je nou op zoek zijn naar een hele lichte nude kleur nagellak, dan kan ik je deze zeker aanraden. Hij blijft bij mij zo ongeveer een week zitten, ondanks dat ik werk, naar mijn paard en naar school toe ga. Zeker een toppertje dus!

Essie nagellakjes kosten €9,49 per stuk

2 Comments

 • Brittany 22 september 2016 at 08:46

  Deze heb ik ook gekocht, puur omdat ik een danseres ben haha. Ik moest er ook even aan wennen maar ik vind het uiteindelijk erg mooi!

  • Irina 22 september 2016 at 08:51

   Ja precies dat heb ik dus ook! Het is wennen, maar wel een tof kleurtje.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×