Essie – Bahama Mama

30 december 2016 4 Comments

Afgelopen jaar werd mijn moeder ook helemaal gek op het dragen van nagellak: iets wat ze hiervoor nooit heeft gedaan. Ik besloot dan ook om een mooie Essie nagellakje aan haar te geven voor de kerst: Essie is toch wel een van mijn absoluut favoriete nagellak merken. Toen ik Bahama Mama zag staan in het schap wist ik het meteen: dit was een perfecte kleur voor haar. Brutaal als ik ben vroeg ik haar om hem te mogen gebruiken voor een review, dus vandaag laat ik hem aan je zien!

De verpakking van Essie Bahama Mama is hetzelfde als van alle andere Essie nagellakjes die ik jullie heb laten zien. Simpel, strak maar classy. Op de bovenkant van de dop staat de kleurnaam aangegeven: makkelijk te vinden in je stash dus. Al is de stash van mijn moeder nog niet zo groot dat ze deze kwijt zal raken: dit is haar eerste Essie nagellakje.

Essie Bahama Mama is een prachtige wijnrode/paarse kleur. Perfect voor het najaar en sowieso een klassieke kleur voor op de nagels. De kleur dekt in principe met één laagje, al ben ik zelf altijd van de twee dunne laagjes voor de houdbaarheid.

Ja ik vind Essie Bahama Mama zeker een heel erg mooi lakje en denk dan ook dat mijn moeder er nog veel plezier aan gaat beleven. En wie weet: misschien raakt ze nu net zo verslaafd aan Essie nagellak als ik dat ben.

Essie Bahama Mama kost €9,49

4 Comments

 • Eva 6 januari 2017 at 12:29

  Heel erg mooi kleurtje!!

  • Irina 6 januari 2017 at 15:00

   Ja ik vind hem ook echt prachtig! Perfect voor net najaar ^^

 • Tania 1 januari 2017 at 21:08

  Wat een mooi kleurtje! Echt ook iets voor mij. Ga ik onthouden.

  • Irina 2 januari 2017 at 17:03

   Hij is inderdaad echt super mooi!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×