Essie Angora Cardi en Stop, Drop & Shop

Essie Angora Cardi en Stop, Drop & Shop

4 juni 2019 1 Comment

Toen Kruidvat een tijdje terug weer een 1+1 gratis actie had op heel veel nagellak kon ik het niet laten om een kijkje te nemen. Mijn favoriete nagellak merk is Essie en hun lakjes zijn toch best prijzig met zo’n 10 euro per stuk. Met zo’n actie sla ik dan ook graag een paar lakjes in. Dit keer koos ik voor de bekende kleur Angora Cardi die ik al tijden wilde hebben, en daarnaast haalde ik een limited edition uit de herfst collectie van dit jaar: Stop, Drop & Shop. Beide kleurtjes laat ik vandaag graag aan je zien.

Essie Angora Cardi en Stop, Drop & Shop

De verpakking van de Essie nagellakjes

De verpakking van de Essie nagellak is er eentje die we allemaal inmiddels denk ik wel kennen. De flacon is rechthoekig van vorm en heeft de bekende witte dop met hierop de kleurnaam. Zelf vind ik het nog altijd een heel erg mooi en strak design dat direct herkenbaar is voor het merk.

Naast het feit dat de verpakking van de lakjes er strak en netjes uit ziet, ben ik zelf ook altijd ontzettend te spreken over het borsteltje van de nagellak. Deze is namelijk niet te breed, maar ook niet te smal en brengt hierdoor ontzettend gemakkelijk aan. Niet voor niets dan ook dat Essie mijn favoriete nagellak merk is.

De swatches van de Essie nagellakjes

Natuurlijk zijn jullie allemaal helemaal niet benieuwd naar de verpakking van de nagellak, aangezien we die toch al veel langer kennen. Jullie komen hier voor de swatches van de twee kleurtjes! Ik heb op de foto’s hier onder van beide lakjes twee dunne lagen op mijn nagels gebruikt.

Essie Angora Cardi en Stop, Drop & Shop

Essie nagellak
Angora Cardi

We beginnen met Angora Cardi: de lak van de twee die in de vaste collectie zit. Ik hoorde zo ontzettend veel positieve verhalen over deze lak, dat ik besloot hem ook te proberen. Het is een prachtige oudroze tint die ik vooral heel erg mooi vind in de lente en herfst. In de zomer draag ik zelf graag fellere kleurtjes, maar wat ben ik ontzettend blij dat ik deze aan mijn collectie heb toegevoegd. De lak staat prachtig bij mijn huidskleur, dekt ontzettend mooi en is inderdaad net zo mooi als iedereen je doet geloven. Absoluut een aanrader.

Essie Angora Cardi en Stop, Drop & Shop

Essie nagellak
Stop, Drop & Shop

Dan gaan we verder met het limited editon nagellakje Stop, Drop & Shop. Dit is opnieuw een roze tint maar dan wel een fellere dan dat we hiervoor zagen. Dit is dan ook veel meer mijn ding voor in de zomer en lijkt me ook geweldig voor op mijn teennagels. Daarnaast vind ik het tof dat dit een wat warmere roze tint is, aangezien ik zelf een warme ondertoon heb. Ook deze vind ik dan ook geweldig en ik baal dat hij niet in het vaste assortiment zit.

Essie Angora Cardi en Stop, Drop & Shop

Mijn conclusie over de Essie nagellakjes

Zoals ik eigenlijk van te voren al wist ben ik weer ontzettend enthousiast over deze nagellak. Essie stelt me eigenlijk nooit teleur: de kleuren zijn mooi, ze lakken gemakkelijk, dekken goed en blijven bij mij gemiddeld zo’n week mooi op mijn nagels zitten. Deze twee kleurtjes zijn ook echt weer een prachtige toevoeging aan mijn stash die ik beide nog vaak er bij ga pakken. Je shopt Angora Cardi hier en Stop, Drop & Stop hier voor €9,99 per stuk.

Essie Angora Cardi en Stop, Drop & Shop

1 Comment

 • Amy 4 juni 2019 at 12:28

  Essie is inderdaad een geweldig merk dat zelden teleurstelt! Ook deze twee zien er weer erg mooi uit, al is de Stop, Drop & Shop toch wel mijn favoriet.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×