Essie – All Access Pass

17 februari 2017 12 Comments

Paarse nagellak: over het algemeen eerder iets voor mijn moeder dan voor mij. Als ik al paars op mijn nagels draag dan is het vaak een lichte pastelkleur. Toch trok All Access Pass van Essie mijn aandacht, en toen ik hem in de aanbieding kon scoren twijfelde ik dan ook geen moment. Vandaag laat ik hem aan je zien!

Essie - All Access Pass

All Access Pass zit in dezelfde verpakking als we gewend zijn van Essie. Een simpele maar stijlvolle flacon met op de bovenkant de kleurnaam. Handig terug te vinden in je stash!

De kleur zelf is een prachtige heldere paarse kleur. Geen donkere paars die geschikt is voor Halloween maar ook geen pastelkleurige lila paarse kleur. Nee, All Access Pass zit hier precies tussenin en past daardoor bij ieder seizoen.

Essie - All Access Pass

Zodra ik de kleur op mijn nagels aanbracht werd ik verliefd: wat een prachtige kleur! Ik vind hem overigens op deze foto wel meer richting lila gaan dan naar donker paars. In het echt is de kleur net iets donkerder dan dat hij op deze foto overkomt, maar dit komt door de lampen waarmee ik fotografeer.

De kleur dekt met één laagje prima, maar zelf gebruik ik graag twee dunne laagjes. Vervolgens blijft de lak zo’n week goed op mijn nagels zitten zonder te chippen: precies zoals ik dit gewend ben van Essie!

Essie All Access Pass kost €14,28

12 Comments

 • Teddy 19 februari 2017 at 21:06

  Wat een gave kleur zeg!

  • Irina 19 februari 2017 at 21:13

   Ja tof is hij he!

 • Quinty 19 februari 2017 at 20:09

  Wat een aparte kleur, maar zeker wel een mooie aparte kleur! 🙂

  • Irina 19 februari 2017 at 21:12

   Ja ik ben er zelf echt verliefd op!

 • Nicole 19 februari 2017 at 18:28

  Wauw dit is zo een mooi kleurtje! Het is een hele unieke maar ook simpele kleur. Ik vind hem erg mooi!

  • Irina 19 februari 2017 at 19:46

   Ja ik ben er ook echt verliefd op!

 • Laura 17 februari 2017 at 17:21

  Heel mooi kleurtje voor de lente!

  • Irina 17 februari 2017 at 18:02

   Ja ik vind hem eigenlijk voor ieder seizoen wel heel mooi!

 • Joyce 17 februari 2017 at 10:30

  Aaah love it! Ik heb inderdaad ook vaker pasteltintjes in paars op m’n nagels dan echt paars.

  • Irina 17 februari 2017 at 18:03

   Ja op de een of andere manier pak ik die er veel sneller bij! Maar daarom is dit juist echt een toevoeging aan mijn stash ^^

 • Eveline Fleur 17 februari 2017 at 07:43

  Hij oogt op de foto ook een beetje blauwig overigens, maar het is een leuk kleurtje! 🙂

  • Irina 17 februari 2017 at 08:33

   Nu je het zegt, ja inderdaad! Hij is wel echt paars, hihi.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×