Beauty, Video

Essence This is Me lipsticks testen + winactie

Essence This is Me lipsticks testen + winactie

Op mijn Instagram account mag ik drie lipstick pakketten met alle acht de Essence This is Me lipsticks weggeven. Natuurlijk wilde ik graag laten zien welke lipsticks je nu eigenlijk kunt winnen en dus maakte ik deze video! Ik laat je alle acht de kleuren zien: swatch ze op mijn arm en op mijn lippen en test ze uitgebreid. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb deze producten ontvangen ter review

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Suzanne
  28 november 2019 at 10:24

  Wat leuk! Ik zou ze graag willen winnen! Heerlijk om dadelijk tijdens de feestdagen mee af te wisselen!

 2. Reply
  Tamara
  22 november 2019 at 20:24

  Wat een fijne actie.
  Ik waag mijn kansje.
  Volg je op Instagram en ook op Youtube.

  De kleuren zijn echt 1 voor 1 prachtig.

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.