Essence This is Me lipsticks testen + winactie

Essence This is Me lipsticks testen + winactie

22 november 2019 2 Comments

Op mijn Instagram account mag ik drie lipstick pakketten met alle acht de Essence This is Me lipsticks weggeven. Natuurlijk wilde ik graag laten zien welke lipsticks je nu eigenlijk kunt winnen en dus maakte ik deze video! Ik laat je alle acht de kleuren zien: swatch ze op mijn arm en op mijn lippen en test ze uitgebreid. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb deze producten ontvangen ter review

2 Comments

 • Suzanne 28 november 2019 at 10:24

  Wat leuk! Ik zou ze graag willen winnen! Heerlijk om dadelijk tijdens de feestdagen mee af te wisselen!

 • Tamara 22 november 2019 at 20:24

  Wat een fijne actie.
  Ik waag mijn kansje.
  Volg je op Instagram en ook op Youtube.

  De kleuren zijn echt 1 voor 1 prachtig.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×