Essence Strobing Highlighter

25 augustus 2016 6 Comments

Essence Strobing Highlighter

Ik liet jullie laatst al het Essence Luminizer Palette zien, maar er is nog een highlighter toegevoegd aan het assortiment: de Essence Strobing Highlighter. Aangezien ik gek ben op highlighter kon ik niet kiezen welke ik zou kopen. Daarob kocht ik ze allebei! Vandaag laat ik je de strobing highlighter zien: is hij fijner dan het luminizer palette?

Essence Strobing Highlighter

De Strobing Highlighter zit in een simpele ronde doorzichtige verpakking. Niet veel bijzonders dus. Wat ik wel heel erg leuk vind aan de highlighter is het patroon in de poeder. Het zijn een soort golfjes, en dit vind ik het product toch net wat extra’s geven.

Essence Strobing Highlighter

De highlighter heeft een roze glans en flink wat grove glitters. Toch vond ik de swatch niet ontzettend indrukwekkend. Jammer! Maar wie weet is hij op mijn gezicht alsnog heel erg mooi.

Essence Strobing Highlighter

En dit is dan het resultaat op mijn gezicht. Ik bracht de highlighter zowel op mijn jukbeenderen als onder mijn wenkbrauwen aan. Het effect is mooi, maar ik moet wel zeggen dat ik hiervoor redelijk wat product heb moeten gebruiken. Dit betekend wel dat de poeder goed op te bouwen is: perfect voor school of werk dus.

Wat ik ook nog even erbij wil zeggen is dat de highlighter heel erg poederig is. Wanneer je er met je kwast overheen gaat komt er onwijs veel poeder vrij: jammer want zo verspil je veel product.

De Esssence Strobing Highlighter kost €2,99

6 Comments

 • Quinty 25 augustus 2016 at 23:15

  Ik vind deze wel heel erg mooi, vooral het wat subtiele effect. Daar hou ik wel van, ik denk dat ik deze wel ga proberen 🙂

 • Brittany 25 augustus 2016 at 09:06

  Subtiele highlighters zijn ook wel fijn en dan is deze wel perfect!

  • Irina 25 augustus 2016 at 20:11

   Zeker! Voor school of werk is hij perfect <3

 • Mariska 25 augustus 2016 at 08:55

  Wel fijn als je niet in één keer een discobal wilt, dus voor naar school ofzo idd 🙂

  • Irina 25 augustus 2016 at 20:12

   Ja daar is hij echt perfect voor!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×