Essence Stash Flash

16 maart 2016 No Comments

Essence Stash Flash

Vandaag heb ik mijn allereerste Stash Flash voor jullie! Ik laat jullie alle make-up producten zien (geen nagellak) die ik heb van het merk Essence. Daarnaast vertel ik ook of ik de producten fijn vind of niet. Laat jij even weten van welk merk jij de volgende Stash Flash wilt zien?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Reviews

The Velvets oogschaduws – hier – 
Keep it perfect! fixing spray – hier –
Shape Your Face contouring palette – hier – 
Velvet Matt lipsticks – hier –
Velvet Sticks lipkleuren – hier –
Matt Touch blushes – hier –
All About Roses oogschaduw palette – hier –
LE Merry Berry highlighter – hier –
LE Happy Girls Are Pretty contouring set – hier – 

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×