Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

21 maart 2017 6 Comments

In mijn afgelopen shoplog zagen jullie al dat ik een aantal nieuwe producten had gekocht uit het nieuwe assortiment van Essence. Eén van die producten is de Prismatic Rainbow Glow Highlighter. Zelf was ik hier ontzettend benieuwd naar, en kon dan ook niet wachten om hem aan jullie te laten zien. Kijk je mee?

Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter

De highlighter zit in een simpele ronde verpakking die gemaakt is van doorzichtig plastic. Zoals we gewend zijn van Essence staat de naam van het product met een speels lettertype op de bovenkant.

De highlighter zelf bestaat uit vier verschillende kleuren: rood, peachy, geel en blauw. Zelf was ik heel erg benieuwd naar het effect dat dit zou gaan geven op mijn gezicht.

Zodra ik begon met het swatchen van de highlighter werd ik enthousiast: wat betreft het pigment en de glans zat het zeker goed. Wel was ik bang dat de rood en de blauw te goed gepigmenteerd zou zijn, waardoor deze zouden gaan overheersen op mijn gezicht.

Eenmaal op het gezicht aangebracht is het echter een prachtige warme highlighter geworden. Zelf vind ik hem echt heel erg mooi! Ik hoopte al op een warme glans, aangezien de variant van I heart Makeup een koele ondertoon had: waar ik zelf minder weg van ben.

Al met al ben ik ontzettend blij met deze nieuwe aanwinst in mijn stash. Heel erg leuk dat een budget merk als Essence met zo’n origineel product komt ook!

De Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter kost €3,59

6 Comments

 • hillybillybeauty 21 maart 2017 at 21:25

  Wat is die leuk! En vooral ook prachtig mooi. Ik heb deze nog niet in de winkel gezien ( ben ook nog niet gaan kijken overigens ). Ik denk dat mijn dochter Amy deze wel heel graag zou willen.

  • Irina 21 maart 2017 at 22:10

   Ja hij is echt heel erg tof! Zeker een kijkje gaan nemen, want er liggen hele mooie nieuwe producten!

 • Lieke 21 maart 2017 at 11:16

  Ik heb hem ook en vind hem echt prachtig! Mooie review

  • Irina 21 maart 2017 at 16:29

   Dankjewel! ^^

 • Britt van Ommeren 21 maart 2017 at 07:23

  Je zou hem haast alleen al kopen door het uiterlijk, wat ziet hij er leuk uit! Maar het is het resultaat dat telt natuurlijk, hij is erg mooi vind ik!

  • Irina 21 maart 2017 at 09:15

   Stiekem wilde ik hem inderdaad voor het uiterlijk alleen al testen! Hihi. Maar ik ben positief verrast!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×