Essence My Glow Passion highlighter en blush

Essence My Glow Passion highlighter en blush

27 mei 2019 2 Comments

Een tijd terug liet ik jullie al een heleboel nieuwe producten zien uit het vernieuwde assortiment van Essence. In die video kon ik lang niet alle producten die ik haalde uitproberen, dus besloot ik de andere producten hier op mijn blog voor jullie te reviewen. Vandaag start ik met de Essence My Glow Passion highlighter en blush. Zijn deze schattig uitziende producten de moeite waard?

De verpakking van de Essence My Glow Passion highlighter en blush

Hetgeen wat me meteen aantrok tot de My Glow Passion producten is toch wel de verpakking. De producten zijn helemaal niet zo groot, maar zitten wel in een ontzettend schattig hartvormig tinnetje. Natuurlijk heeft I heart Makeup ook producten in hartvorm, maar deze kartonnen verpakkingen zijn gelijk ontzettend groot en onhandig om op te bergen in je make up stash. Deze kleine tinnetjes daarentegen zijn plat en ongeveer even dun als andere poeder verpakkingen. Hiermee zijn ze niet alleen schattig, maar ook makkelijk op te bergen.

Op de deksel van de tinnetjes staan een soort verfvegen afgedrukt in de kleur van het product, en daar bovenop staat de naam van het product in een schattig lettertype. De producten van Essence worden eigenlijk altijd kinderlijk vormgegeven, en ook bij deze producten is dit het geval.

Essence My Glow Passion highlighter en blush

De inhoud van de Essence My Glow Passion highlighter en blush

Wanneer je vervolgens de deksel van de tinnen verpakking af haalt vind je de poeders zelf. In de poeders staat ook weer My Glow Passion gedrukt, wat helaas op deze foto niet heel duidelijk zichtbaar is in de highlighter. In de blush kun je echter goed zien hoe dit er uitziet. Ontzettend leuk natuurlijk, maar na een aantal keer gebruiken zal dit weggesleten zijn.

De poeders zelf zijn beide glanzend, wat natuurlijk ook te verwachten is door de naam van de producten. Zelf vind ik de kleur van de blush erg donker en bruin, waardoor ik hem eerder als bronzer zou gebruiken. Het nadeel is dat ik glanzende bronzers nooit erg mooi vind, dus ik ben erg benieuwd hoe het effect op mijn gezicht gaat zijn.

Essence My Glow Passion highlighter en blush

De swatches van de Essence My Glow Passion highlighter en blush

Tijdens het swatchen van de producten merk ik dat beide poeders goed gepigmenteerd zijn, waardoor je dus voorzichtig moet zijn met aanbrengen. Wel valt me op dat de producten totaal niet poederig zijn, iets wat je vaak ziet bij budget producten. Tot nog toe ben ik dan ook erg enthousiast, maar door de kleur van de blush besluit ik hem toch aan te brengen als bronzer op mijn gezicht.

Essence My Glow Passion highlighter en blush

Op de foto hierboven draag ik dan ook de highlighter op mijn jukbeen en de blush als bronzer. Zoals je kunt zien zijn ze beide goed gepigmenteerd en valt de glans van de blush op het gezicht wel mee. Zo in combinatie met elkaar vind ik de producten ook echt ontzettend mooi. De highlighter is aanwezig, maar zorgt niet direct dat je als een discobal door het leven gaat. Hierdoor vind ik hem perfect geschikt voor op dagelijkse basis. De blush vind ik als bronzer ook echt ontzettend mooi uitpakken: hij is warm, maar niet direct mega oranje van kleur en blend prachtig in met mijn basis.

Essence My Glow Passion highlighter en blush

Mijn conclusie over de Essence My Glow Passion highlighter en blush

Al met al ben ik dan ook zeker te spreken over deze twee producten. De blush zou ik niet zo snel gebruiken als blush, maar wanneer je hem als bronzer gebruikt vind ik hem echt een prachtig effect geven. Deze twee producten zal ik dan ook vaker gaan pakken voor simpele dagelijkse looks: daar zijn ze namelijk echt perfect voor. Je koopt de Essence My Glow Passion highlighter en blush bij het Kruidvat, Etos of Trekpleister voor €2,89 per stuk.

Essence My Glow Passion highlighter en blush

2 Comments

 • Teddy 27 mei 2019 at 16:37

  Die verpakking, zo leuk! Ik heb echt een zwak voor leuke verpakkingen…

 • Liset - Beautydagboek 27 mei 2019 at 11:33

  De bronzer is verrassend mooi! Een prachtige warme tint en hij staat goed!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×