Beauty

Essence Matt Touch blushes

IMG_1352

Naast verschillende oogschaduw paletten heb ik ook 2 nieuwe blushes gekocht uit het nieuwe assortiment van Essence om voor jullie te testen. Ik houd zelf heel erg van matte blush en oogschaduw, omdat dit natuurlijker oogt dan wanneer je een glanzend product gebruikt. Wat ik ervan vind? Lees snel mee.

IMG_1356

De twee kleuren die Essence in het assortiment heeft gebracht zijn 20 berry me up! en 10 peach me up! De namen geven het al een: een rozige berry kleur en een oranje achtige peachy kleur. Twee niet heel erg originele kleuren voor blush, maar om mee te beginnen zeker niet slecht. Het feit dat ze mat zijn maakt ze ook zeker draagbaar voor iedere dag.

De verpakking van de blushes is niet echt om over naar huis te schrijven. Het is een doorzichtige ronde plastic verpakking die goedkoop oogt. Maar wat wil je voor die prijs?

IMG_1374

En dan hier de swatches. Zoals je ziet zijn beide kleuren niet extreem goed gepigmenteerd, maar zeker ook niet slecht. Op deze manier zijn de blushes goed op te bouwen en heb je niet snel dat je te veel op je kwast hebt en meteen een clown gezicht hebt door de enorme hoeveelheid blush. Nee, dit is een prima pigmentatie waar goed mee te werken valt.

Voor iedereen is er wel iets: een koele berry kleur voor de mensen met een koele ondertoon, en een warme peachy kleur voor mensen met een warme ondertoon. Misschien zijn het niet de meest originele kleuren die er zijn, maar toch vind ik het een goede toevoeging aan het assortiment.

De Essence Matt Touch blush is te koop bij het Kruidvat en de Trekpleister voor €2,95 per stuk.

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

3 Comment

 1. Reply
  Milou
  5 september 2015 at 19:28

  Mooie kleurtjes!

 2. Reply
  Marloes Moraal
  4 september 2015 at 22:04

  Ik hou van essence, de kleuren zien er mooi uit, vooral dat het matt is lijkt me onwijs fijn! Voor die prijs al helemaal!

 3. Reply
  Joelle
  3 september 2015 at 19:34

  Ik vind die donkere erg mooi! Ik vind Essence echt een fijn budget merk.
  het zal je trouwens erg leuk staan 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.