Essence Matt Touch blushes

3 september 2015 3 Comments

IMG_1352

Naast verschillende oogschaduw paletten heb ik ook 2 nieuwe blushes gekocht uit het nieuwe assortiment van Essence om voor jullie te testen. Ik houd zelf heel erg van matte blush en oogschaduw, omdat dit natuurlijker oogt dan wanneer je een glanzend product gebruikt. Wat ik ervan vind? Lees snel mee.

IMG_1356

De twee kleuren die Essence in het assortiment heeft gebracht zijn 20 berry me up! en 10 peach me up! De namen geven het al een: een rozige berry kleur en een oranje achtige peachy kleur. Twee niet heel erg originele kleuren voor blush, maar om mee te beginnen zeker niet slecht. Het feit dat ze mat zijn maakt ze ook zeker draagbaar voor iedere dag.

De verpakking van de blushes is niet echt om over naar huis te schrijven. Het is een doorzichtige ronde plastic verpakking die goedkoop oogt. Maar wat wil je voor die prijs?

IMG_1374

En dan hier de swatches. Zoals je ziet zijn beide kleuren niet extreem goed gepigmenteerd, maar zeker ook niet slecht. Op deze manier zijn de blushes goed op te bouwen en heb je niet snel dat je te veel op je kwast hebt en meteen een clown gezicht hebt door de enorme hoeveelheid blush. Nee, dit is een prima pigmentatie waar goed mee te werken valt.

Voor iedereen is er wel iets: een koele berry kleur voor de mensen met een koele ondertoon, en een warme peachy kleur voor mensen met een warme ondertoon. Misschien zijn het niet de meest originele kleuren die er zijn, maar toch vind ik het een goede toevoeging aan het assortiment.

De Essence Matt Touch blush is te koop bij het Kruidvat en de Trekpleister voor €2,95 per stuk.

3 Comments

 • Milou 5 september 2015 at 19:28

  Mooie kleurtjes!

 • Marloes Moraal 4 september 2015 at 22:04

  Ik hou van essence, de kleuren zien er mooi uit, vooral dat het matt is lijkt me onwijs fijn! Voor die prijs al helemaal!

 • Joelle 3 september 2015 at 19:34

  Ik vind die donkere erg mooi! Ik vind Essence echt een fijn budget merk.
  het zal je trouwens erg leuk staan 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×