Essence Matt Matt Matt lipstick – 13 Out of the box

5 september 2017 2 Comments

Afgelopen week kocht ik een aantal nieuwe producten van het vernieuwde Essence assortiment, die ik natuurlijk allemaal voor jullie ga testen en reviewen. Vandaag trap ik af met een nieuwe lipstick uit de Matt Matt Matt lijn: 13 Out of the box. Of dit echt een kleur voor mij zou zijn, dat wist ik vrijwel zeker van niet. Toch leek het me leuk om hem voor jullie te testen!

De verpakking van de lipstick is zoals we deze gewend zijn van de Matt Matt Matt lipsticks van Essence: een doorzichtig paarse huls met zilveren details. Op de bovenkant van de huls staat het logo van Essence gegraveerd en aan de onderkant kun je het kleurnummer vinden.

Essence Matt Matt Matt lipstick - 13 out of the box

Zoals je kunt zien aan de swatchfoto is 13 Out of the box een koele paarse tint. Ik ben over het algemeen gek op paarstinten op mijn lippen maar koele kleuren staan me helaas minder goed. Daarentegen vond ik het wel een erg interessante kleur en wilde hem dan ook graag aan jullie laten zien.

De kleur is in ieder geval goed gepigmenteerd en voelt fijn aan. Ook lijkt hij meteen op mijn arm al goed matt: iets waar ik heel erg blij mee ben aangezien ik de laatste tijd een hoop matte budget lipproducten heb getest die niet matt bleken te zijn.

Essence Matt Matt Matt lipstick - 13 out of the box

Ook op de lippen voelt de lipstick heel erg fijn aan en verdeelt hij gemakkelijk. Meteen toen ik hem aanbracht zag ik echter ook dat hij de velletjes op mijn onderlip net wat extra wist te benadrukken: jammer! Niet heel gek daarentegen, matte lipsticks trekken al snel in de lijntjes van je lippen dus dan benadrukken ze als vanzelfsprekend ook velletjes.

Essence Matt Matt Matt lipstick - 13 out of the box

Full face kun je zien dat het een prachtige kleur is, maar toch echt niet mijn ding. Zeker nu ik mijn haar weer heb geverfd en dit een warm rood/paarse tint heeft kan ik dit soort koele lipsticks beter laten liggen. Daarentegen is de lipstick op zichzelf ontzettend tof en ben ik blij dat een budget merk als Essence met zo’n kleur komt.

De lipstick blijft net als de overige Matt Matt Matt lipsticks die ik in mijn bezit heb redelijk zitten. Gewoon praten en af en toe wat drinken overleefd hij met gemak, maar zodra je iets gaat eten of te veel drinkt is het wel echt van belang om de kleur bij te werken. Meenemen in je tas is dan ook een echte must.

De Essence Matt Matt Matt lipstick in 13 Out of the box is hier te koop voor €2,39

2 Comments

 • Cassandra 5 september 2017 at 19:59

  Echt een mooi kleur! Had ik niet verwacht toen ik hem eerst zag

 • Britt van Ommeren 5 september 2017 at 16:04

  Wanneer je het haar wegdenkt staat hij je prachtig, alleen in combinatie is het net niet, toch een prachtige kleur vind ik!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×