Essence Matt Matt Matt Lipstick 08 & Ultra Last Lipliner 03 Wine Lips

11 april 2017 4 Comments

Alweer een hele tijd terug kocht ik een aantal nieuwe producten van Essence om te reviewen. Tussendoor kwamen er steeds andere producten voorbij, maar vandaag is het eindelijk tijd om de Matt Matt Matt lipstick in 08 te laten zien en de nieuwe Ultra Last Lipliner in 03 Wine Lips. Kijk je mee?

Essence Matt Matt Matt Lipstick 08 & Ultra Last Lipliner 03 Wine Lips

De verpakking van beide producten vind ik niet erg spannend. De kleurtjes echter wel. Hoewel deze donkere rood/paarse tinten misschien niet helemaal passend zijn voor het seizoen wilde ik ze toch graag nog even aan jullie laten zien.

Zoals je kunt zien zijn beide producten ontzettend goed gepigmenteerd: links zie je de lipliner en rechts de lipstick. Beide kleuren zijn compleet mat: iets waar ik ontzettend van houd op de lippen.

Essence Matt Matt Matt lipstick 08

Essence Matt Matt Matt Lipstick 08 & Ultra Last Lipliner 03 Wine Lips

De Matt Matt Matt lipstick lijn van Essence kende ik al langer en ik had er goede ervaringen mee. Toch bleek deze donkere tint niet erg egaal te dekken op mijn lippen. Zoals je kunt zien is de kleur aan de binnenkant van mijn lippen een stuk lichter en feller. Ik had de kleur hier net aangebracht en dus nog niet gegeten o.i.d. waardoor deze zou kunnen slijten.

Essence Matt Matt Matt Lipstick 08 & Ultra Last Lipliner 03 Wine Lips

Daarnaast valt me op dat de kleur niet matt te noemen is. Zelf vind ik het eerder een satin finish, en zeker geen matt. Jammer want de kleur zelf vind ik erg mooi! Voor mij is dit helaas een tegenvaller.

Essence Ultra Last Lipliner 03 Wine Lips

Essence Matt Matt Matt Lipstick 08 & Ultra Last Lipliner 03 Wine Lips

De lipliner testte ik (samen met de lipstick) al in de first impression video van alle nieuwe Essence producten. Hier omlijnde ik mijn lippen alleen met de lipliner, en was ik erg enthousiast. Voor deze review besloot ik de kleur over mijn volledige lippen te dragen en zie hierboven het resultaat: vlekkerig.

Essence Matt Matt Matt Lipstick 08 & Ultra Last Lipliner 03 Wine Lips

Gelukkig is hier van een afstandje minder van te zien, maar toch zal ik de lipliner er hierdoor niet zo snel als volledige lipkleur bij pakken. Ook brak het puntje van het potlood al snel en bleek deze met slijpen alsmaar opnieuw te breken: heel erg jammer! Nee, ik ben verliefd op de kleur, maar ook dit product zal ik er niet vaker bij pakken.

De Essence Matt Matt Matt lipstick in 08 kost €2,39
De Essence Ultra Lasting Lipliner in 03 Wine Lips kost €1,89

4 Comments

 • Joyce 12 april 2017 at 11:24

  Ah dus het ligt echt aan de potloden, want mijne is ook nog steeds stuk. Heel erg jammer dat het zo tegenvalt.

  • Irina 12 april 2017 at 22:14

   Ja want de kleuren zijn zo ontzettend mooi!

 • Britt van Ommeren 11 april 2017 at 07:05

  Jammer dat de producten vrij tegenvallen, maar in ieder geval een fijne eerlijke review! Jammer, want de producten zelf hadden zo mooi geleken wanneer ze goed zouden dekken!

  • Irina 11 april 2017 at 08:12

   Ja ik vind het ook echt jammer! Tijdens de first impression was ik nog enthousiast, maar ze vielen uiteindelijk helaas toch tegen.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×