Essence Luminous Matt Bronzing Powder – 02 Hello Sunshine

28 maart 2017 8 Comments

Zoals jullie een tijdje terug al konden zien op mijn YouTube kanaal kocht ik een nieuwe bronzer van Essence: de Luminous Matt Bronzing Powder in 02 Hello Sunshine. Deze bronzer is officieel voor de donkere huid, maar zelf besloot ik toch voor deze variant te gaan. De variant voor de lichte huid leek me namelijk veel te oranje: deze leek me perfect. Kijk je mee?

Essence Luminous Matt Bronzing Powder - 02 Hello Sunshine

De bronzer zit in een simpele ronde plastic verpakking. Op de bovenkant staat in glanzende tekst de naam van het product en dat deze variant voor de donkere huid is. Iets waar ik niet naar heb geluisterd.

In de poeder zelf zit een onwijs leuk motiefje. Zelf vind ik dit er ontzettend leuk uit zien en het trekt mijn blik toch eerder naar de bronzer toe. Al weet ik zelf ook heel erg goed dat dit motief na een paar keer gebruik al snel uit de poeder zal verdwijnen.

De swatch van de bronzer maakte me blij: het pigment is erg goed en ook de swatch lijkt niet al te oranje te zijn. Top! Er is namelijk niets zo lelijk in mijn ogen als een oranje bronzer.

Essence Luminous Matt Bronzing Powder - 02 Hello Sunshine

Eenmaal op het gezicht aangebracht vind ik de bronzer erg mooi en fijn werken. Hij brengt gemakkelijk aan en laat zich goed inblenden met de huid. Hij geeft een mooie warme tint aan je huid, maar is niet oranje. Heel erg fijn.

De Essence Luminous Matt Bronzing Powder in 02 Hello Sunshine kost €2,99

8 Comments

 • Joyce 29 maart 2017 at 17:24

  Wel met een beetje hulp van mij he, door de twee kleurtjes naast je hoofd te houden hahaha. Hij staat je heel mooi!

  • Irina 29 maart 2017 at 19:35

   Hihi ja! Dankjewel meis ^^

 • Natascha 28 maart 2017 at 14:59

  Wat is ‘ie mooi! En inderdaad helemaal niet oranje wat helaas toch vaak wel zo is.

  • Irina 29 maart 2017 at 19:37

   Ja precies! Ik ben er heel blij mee ^^

 • Britt 28 maart 2017 at 14:46

  Heel fijn dat hij niet zo oranje is, als er iets irritant is bij bronzers.. Mooi effect geeft hij! Een beetje extra kleur in het gezicht is dan toch wat haalbaarder in plaats van dagen in de zon zitten 🙂

  • Irina 29 maart 2017 at 19:37

   Haha zeker! Dit gaat een stuk sneller! Al is zonnen ook zeker geen straf ^^

 • Kristina 28 maart 2017 at 06:57

  Ziet er goed uit! Ik twijfelde heel erg erover in de kruidvat Haha

  • Irina 29 maart 2017 at 19:38

   Haha snap ik! Joyce en ik hebben ook echt heel lang staan twijfelen welke ik moest nemen, haha. Je had ons moeten zien staan: Joyce bleef ze om en om naast mijn hoofd houden!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×