Essence Limited Edition | Arriba!

12 mei 2015 No Comments

essence arriba

Voor de mensen die mij volgen op twitter, weten jullie dat ik de afgelopen 2 dagen slecht nieuws te verwerken heb gekregen. Mijn tante is afgelopen zondag avond overleden, en dat doet me best veel. Vandaar dat ik vandaag geen heel uitgebreid artikel voor jullie heb, simpelweg omdat ik zondag van plan was vooruit te gaan schrijven en filmen, maar dit hier niet van gekomen is. Daarom heb ik vandaag een simpel, maar hopelijk toch leuk artikel voor jullie over de nieuwe Limited Edition van Essence die binnenkort in de winkels zal verschijnen.

Deze zomer neemt Essence met haar limited edition ons mee op een tripje naar Mexico! ‘Geïnspireerd op de kleurrijke bloesems en kleding is de toonzetting van deze collectie met rood, roze en paars prachtig helder en fris,’ aldus Essence. In de collectie zitten een aantal veelbelovende producten. Dus laten we ze snel langs gaan!

oogschaduws

Als eerste de oogschaduw van deze collectie. Zelf vind ik deze er heel erg leuk uitzien, zeker als je je bedenkt dat je per oogschaduw 3 verschillende kleuren hebt. Zelf ben ik het benieuwdst naar de beige-groene variant, maar dit is omdat dit meer mijn kleuren zijn. Ik hoop dat de pigmentatie hiervan goed gaat zijn!

Verkrijgbaar in 01 la vida loca en 02 macarena mint voor €1,99 per stuk.

waaier en lipgloss

In de collectie zitten ook twee kleurtjes lipgloss. Zelf ben ik niet zo’n fan van lipgloss, en vind ik de kleuren er ook niet erg spannend uitzien. De kleuren zijn volgens essence subtiel, met een onweerstaanbare glans.
Daarnaast zit er bij deze collectie een vrolijke waaier met een bloemenprint. Ik gebruik eigenlijk nooit waaiers, maar vind het wel een heel erg leuke toevoeging aan de collectie!

De lipgloss is verkrijgbaar in 01 hola, guapa en 02 red corazón voor €1,89 per stuk.
De waaier is verkrijgbaar in 01 festival of coulours en kost €2,99.

blush

Naar de blush die in de collectie zit ben ik heel erg benieuwd. Hij heeft dezelfde vorm als de oogschaduw, waardoor er eigenlijk ook 3 kleuren in 1 blush zitten. Ik ben heel benieuwd of je deze ook apart zou kunnen gebruiken, of alleen bij elkaar. En natuurlijk hoe de pigmentatie zal zijn!

Verkrijgbaar in de kleur 01 baila, baila voor €2,99.

nagellak

Natuurlijk is geen enkele collectie compleet zonder nagellak, en in deze limited edition zitten dan ook 6 bijzondere lakken. Zoals te zien is op de eerste 4 lakjes hebben deze verschillende finishes. De eerste twee hebben een kalkachtige matte finish, en de andere twee een ‘pittige metallic’ finish. Zelf houd ik niet zo van metallic, maar naar de andere twee lakjes ben ik heel erg benieuwd.
Daarnaast zitten er twee top coats in de collectie die ik heel graag aan mijn nagellak collectie wil toevoegen. Er schijnen confetti deeltjes maar ook bloemmotiefjes in deze top coats te zitten. Het klinkt erg bijzonder dus!

De nagellak is verkrijgbaar in 01 hola, guapa, 02 macarena mint, 03 red corazón en 04 la vida loca voor €1,89 per stuk.
De top coats zijn verkrijgbaar in 01 chica bonita en 02 festival of coulours voor €1,99 per stuk.

hairchalk

Als laatste in de collectie heeft Essence ook nog gedacht aan onze haren. Want ook die moeten een vrolijk kleurtje krijgen. Daarom zitten er twee kleuren hair chalk in de collectie. En natuurlijk blijven we in de Mexicaanse sferen door de hair chalk in de vorm van castagnettes te maken! Een heel erg leuk detail en ik denk dat het ook makkelijk aanbrengen is! Na aanbrengen kun je haarlak aanbrengen om het te fixeren, en naderhand is het gemakkelijk uitwasbaar.

De hair chalk is verkrijgbaar in 01 hola, guapa en 02 macarena mint.

En dat was alweer de hele collectie. Zelf ben ik het meest benieuwd naar de oogschaduw, blush en nagellak. De collectie is verkrijgbaar van half juli tot half augustus 2015 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Als laatste wil ik even zeggen dat ik nog niet precies weet hoe het de komende tijd gaat lopen op mijn blog. Ik wil heel graag mijn vaste schema volhouden, maar merk ook aan mezelf dat ik er op dit moment even doorheen zit vanwege mijn tante. Het kan dus zijn dat er af en toe een keer geen artikel online zal komen, ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben. Wil je op de hoogte gehouden worden? Volg me dan op twitter.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×