Essence Light Up Your Face Luminizer Palette

15 augustus 2016 8 Comments

Essence Light Up Your Face Luminizer Palette

Ik liet jullie vorige week al de nieuwe Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss zien van Essence en vandaag is het tijd voor het Light Up Your Face Luminizer Palette. Ook dit palette is nieuw in het assortiment. Een palette met 3 verschillende tinten highlighter kon ik natuurlijk niet laten liggen en moest dan ook wel met me mee naar huis. Of het wat is? Dat vertel ik je in dit artikel.

Essence Light Up Your Face Luminizer Palette

De verpakking van het palette is hetzelfde als die van het Shape Your Face Contouring Palette: een simpele doorzichtig plastic verpakking. De tekst op het palette staat er speels op, wat het toch iets kinderlijks geeft.

Het palette bevat 3 verschillende tinten highlighter. De eerste tint in het palette is bijna mat, de tweede heeft flink wat glitters in zich en de derde tint zit er net tussenin.

Essence Light Up Your Face Luminizer Palette

Op de achterkant van het palette staat een stap voor stap beschrijving waar je de verschillende kleuren moet aanbrengen. Kleur 1 breng je aan op het voorhoofd, de neusbrug en op je kin. Kleur 2 op het wenkbrauwbot en op de jukbeenderen en kleur 3 onder de jukbeenderen als een soort bronzer.

Essence Light Up Your Face Luminizer Palette

Zoals je kunt zien op de swatches is de middelste kleur een echte highlighter zoals we hem kennen. Ook de derde kleur kun je prima als highlighter gebruiken. Van de eerste tint wist ik zelf niet zo goed wat ik ervan moest denken, maar goed laten we zien hoe hij uit pakt op mijn gezicht!

Essence Light Up Your Face Luminizer Palette

De glans van de 2e highlighter vind ik echt prachtig! Op de foto zie je hem shinen op mijn jukbeenderen. Ja: hier ben ik echt verliefd op. De eerste kleur zie je in gebruik eigenlijk helemaal niet zo goed terug op je gezicht; jammer maar helaas. De derde highlighter breng je aan als bronzer, wat ik zelf wel bijzonder vond. Gelukkig is de kleur subtiel, en heb je geen glitterbal onder je jukbeen zitten. Het effect is subtiel en mooi! Toch kies ik zelf liever voor een bronzer.

De conclusie? Alleen voor de middelste kleur zou ik dit palette zeker vaker uit de kast pakken, de andere twee kleurtjes doen het niet echt voor mij. De derde kleur moet ik misschien een keer proberen op mijn jukbeenderen: wie weet vind ik hem daar wel mooi!

Het Essence Light Up Your Face Luminizing Palette kost € 3,99

8 Comments

 • Marleen@Burgertrutjes 15 augustus 2016 at 12:03

  Oeeeeh wat een mooie! Die highlighter is prachtig!

  • Irina 15 augustus 2016 at 12:21

   Ja die middelste kleur is echt WAUW

 • Natascha 15 augustus 2016 at 11:27

  Ik heb er ook mee in mijn handen gestaan! Ik heb alleen al zoveel hihi dat ik hem heb laten liggen. Die ene kleur vind ik in elk geval al wel de moeite waard!

  • Irina 15 augustus 2016 at 12:21

   Zeker! En voor de prijs van het palette hoef je hem zeker niet te laten liggen 😉

 • Mariska 15 augustus 2016 at 09:11

  Hij is ook niet zo heel prijzig 🙂 andere kleurtjes misschien als oogschaduw gebruiken?

  • Irina 15 augustus 2016 at 10:34

   Precies! Voor die ene kleur is hij al prima betaalbaar 😉

 • Maaike 15 augustus 2016 at 08:27

  Ik heb de versie van Catrice gekocht en die ben ik nu aan het testen. Zitten mooie highlighters in en idd een soort van bronzer kleurtje. Ik vind het zeker een mooi effect geven bij je.

  • Irina 15 augustus 2016 at 08:29

   Ik heb ze beide gekocht! Die van Catrice moet ik nog proberen ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×