Essence LE Cubanita nagellakjes

29 juli 2017 5 Comments

Met de Essence limited edition Cubanita waan je je meteen in het prachtige Cuba: het land van de ritmische dansen en de kleurrijke Cadillacs. De collectie zit dan ook vol met prachtige kleurrijke producten waarvan ik alle vier de nagellakjes besloot mee te nemen. Vandaag laat ik je dan ook zien hoe je jouw nagels aan een zomers kleurtje kunt helpen!

Essence LE Cubanita nagellakjes

01 kisses from havana

Hoewel roze niet meteen mijn voorkeurskleur is wanneer ik mijn nagels van een kleurtje wil voorzien werd ik blij verrast door deze vrolijke lak. De kleur dekt met twee laagjes volledig en is niet meteen zo barbie-roze dat ik hem niet zou dragen. Zeker eentje die ik er vaker bij ga pakken1

Essence LE Cubanita nagellakjes

02 ¡hola guapa!

Het tweede lakje uit deze lijn was meteen toen ik hem kocht al een van mijn favorieten: ik ben gek op dit soort berry-paarse tinten. Meestal zijn dit echte najaarstinten maar Essence heeft het voor elkaar gekregen om een zomerse variant te maken. Ik ben fan! Op de foto hierboven draag ik overigens twee laagjes, maar in principe zou één laagje ook genoeg moeten zijn.

Essence LE Cubanita nagellakjes

03 do you hear la música?

Dit kleurtje had ik eerlijk gezegd alleen meegenomen om de set compleet te maken: normaal gesproken houd ik namelijk helemaal niet van dit soort lichte roze tinten op mijn nagels. Toch moet ik zeggen dat de lak me heeft verbaasd: hij staat ontzettend mooi en chique op mijn zongebruinde vingers! De lak heeft wel echt twee laagjes nodig om goed te dekken.

Essence LE Cubanita nagellakjes

04 bienvenida a palm beach

Blauwe nagellak is altijd al een van mijn favorieten geweest en ik kon dan ook niet wachten om deze kleur te swatchen. Hij doet me overigens heel erg denken aan deze nagellak van Kiko die uit het assortiment is gehaald, dus mocht je die kleur mooi hebben gevonden dan raad ik je aan snel deze te halen bij Essence! Wat mij betreft is dit toch wel echt de knaller van de collectie. Ook deze draag ik met twee laagjes maar in principe zou je aan één laagje genoeg hebben.

Essence LE Cubanita nagellakjes

De nagellakjes brengen allemaal erg gemakkelijk aan door de fijne, smalle kwastjes. Bij het derde lakje zat er wel een lang haartje aan het kwastje waar ik even wat last van had. Zodra ik deze uit de lak had weten te krijgen was er echter niets meer aan de hand. Alle lakjes dekken met gemak in twee dunne laagjes en drogen erg snel. Al met al ben ik weer heel erg enthousiast over deze LE nagellak! Misschien moet ik toch weer eens wat vaker bij de limited editions van Essence en Catrice gaan neuzen: deze heeft me in ieder geval blij verrast!

De Essence LE Cubanita nagellakjes kosten €1,99 per stuk

5 Comments

 • Joyce 31 juli 2017 at 09:00

  Ooooh wauw, ze zijn echt supermooi! Dat had ik stiekem niet verwacht.

 • Mieke | mieksmind 29 juli 2017 at 22:57

  Ik had hiervan het persbericht gezien en toen was ik al fan. ik vind alle lakjes super leuk alleen de blauwe iets minder. en jou nagels.. zo mooi!

 • Britt van Ommeren 29 juli 2017 at 11:37

  Ik word al helemaal vrolijk van de kleurtjes en flesjes!

 • chucky1012 29 juli 2017 at 08:55

  Prachtige kleuren 😉

 • Kim 29 juli 2017 at 08:33

  Wat een heerlijke kleuren! Lekker zomers, net als de flesjes. Mooie swatches!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×