Essence Instant Volume Boost mascara – smudge-proof, waterproof & party-proof

16 september 2017 4 Comments

Alweer een tijdje terug haalde ik bij het Kruidvat een aantal nieuwe producten van Essence, die ik al even liet zien in deze first impression video. Inmiddels ben ik druk bezig de producten uitgebreid te testen op houdbaarheid, afgeven, etc. Vandaag is het tijd om de Essence Instant Volume Boost mascara te laten zien die beweert smudge-proof, waterproof en party-proof te zijn. Kijk je mee?

Essence Instant Volume Boost mascara - smudge-proof, waterproof & party-proof

Het borsteltje van de mascara is echt heel erg groot in verhouding met andere mascara’s die ik vaak gebruik. Op deze foto komt dat nog lang niet zo goed over als in de video waarin ik de producten test: kijk hier dus vooral naar als je wilt weten hoe groot het borsteltje is.

Naast dat het borsteltje een stuk groter is dan dat ik gewend ben, is het ook nog eens niet gemaakt van siliconen haartjes zoals mijn andere mascara’s. Ik was dan ook erg benieuwd wat het borsteltje voor mijn wimpers zou gaan doen en of ik wel goed bij alle wimpers zou kunnen komen zonder te knoeien.

Essence Instant Volume Boost mascara - smudge-proof, waterproof & party-proof
Boven: zonder mascara. Onder: met de mascara van Essence.

Hierboven is het effect van de mascara op mijn wimpers goed te zien. Ik vind het echt heel erg mooi! Hij maakt mijn wimpers goed zwart, geeft ze een mooie lengte en krul en daarnaast separeert hij mijn wimpers ook. Ondanks het feit dat het een groot borsteltje is heb ik ook geen last van knoeien tijdens het aanbrengen en kom ik zelfs met gemak bij mijn onderste wimpers.

Wat betreft de smudge-proof, waterproof en party-proof aspecten van de mascara kan ik vertellen dat de mascara zeker goed blijft zitten gedurende de dag. Hij geeft niet af waardoor je blik de hele dag door mooi open blijft. Een kleine regenbui overleeft hij ook met gemak. Een feestje zal de mascara dan ook zeker overleven!

Al met al ben ik erg te spreken over deze nieuwe mascara en denk ik dat ik weer een budget topper voor jullie heb ontdekt: you’re welcome!

De Essence Instant Volume Boost mascara is hier te koop voor €2,99

4 Comments

 • Britt van Ommeren 16 september 2017 at 12:41

  Ik vind het effect heel mooi, ik houd ervan!

  • Irina 16 september 2017 at 20:53

   Mooi he! Ik was echt verbaasd over hoe mooi hij aanbrengt.

 • Soraya 16 september 2017 at 10:59

  Het borsteltje ziet er echt niet goed uit voor mij maar het effect is echt verassend goed. Hij maakt je wimpers echt veel langer. Ik denk dat ik hem toch maar eens ga proberen.

  • Irina 16 september 2017 at 20:54

   Ik schrok inderdaad in eerste instantie ook van het borsteltje, maar zoals je kunt zien is het effect echt verbazingwekkend mooi!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×