Essence From Santa with Love collectie testen

Essence From Santa with Love collectie testen

7 december 2019 1 Comment

Zodra ik de limited edition van Essence voor de feestdagen van 2019 zag wist ik het meteen: die wilde ik testen. Ik was dan ook mega blij toen ik een tijdje terug een perspakketje ontving met hierin een kwast en de highlighter uit de collectie. Zelf kocht ik het oogschaduw palette er nog snel bij en vandaag laat ik je deze drie prachtige producten zien. Zijn het echte budget toppers of kun je ze beter laten liggen? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb deze producten ontvangen ter review

1 Comment

 • Suzanne 10 december 2019 at 18:44

  Hele leuke producten!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×