Essence Effect Nail Polish

9 maart 2014 2 Comments

DSCF9003

En toen was het alweer tijd voor de laatste review van mijn Essence en Catrice nagellak aankoopjes! Het zijn de meeste nagellakjes die ik had gekocht, dus ga er rustig voor zitten. Vandaag laat ik een aantal prachtige glitter lakken zien! De Essence Effect Nail Polish!

DSCF8987

Laten we beginnen met deze prachtige kleuren! Zelf vind ik deze leuker dan de volgende nagellakken omdat deze zulke leuke vrolijke kleuren hebben! Je ziet van links naar rechts: 06 party in a bottle, 101 jewels in the pool en 13 party crasher. Ik was heel erg benieuwd of deze kleurtjes ook zouden dekken! Dus laten we daar maar snel naar gaan kijken!

DSCF8983

Zoals je ziet dekt vooral de groene kleur niet heel erg goed. Het is lastig om de glitter goed te verspreiden omdat de lak aardig dik is. Maar met een laagje of 3 à 4 zou je hem in principe dekkend moeten kunnen krijgen! En ik denk dat deze lakken ook heel erg mooi zijn met een zelfde tint nagellak er onder, waardoor ze alsnog dekkend worden!

DSCF8991

Dan deze drie kleuren. Zelf vind ik dit minder mooi om te dragen, maar bijvoorbeeld de zwarte zou wel heel erg chique kunnen staan. Bij de witte had ik heel erg het gevoel dat het een soort sneeuw effect zou geven en de middelste leek me gewoon leuk om te proberen. Van links naar rechts zie je: 14 flash powder13 laser show en 12 bejeweled. Ik Hoopte dat deze lakken ook geheel zouden dekken maar dat doen ze jammer genoeg niet.

DSCF8981

En dit zijn dan de swatches! Vooral de zwarte kleur vind ik erg mooi, erg chique! De middelste is niet echt mijn smaak. Ik vind dan de lak van de special effect toppers die ik laatst liet zien een stuk mooier! Dat is natuurlijk een kwestie van smaak dus jij kunt hem wel heel mooi vinden! Wel is het duidelijk een top coat, en geen dekkende lak. De witte lak vind ik wel mooi maar ook deze dekt niet volledig. Ik vind het een heel erg mooi effect geven maar zou niet zo goed weten over welke lak ik deze zou moeten dragen. Misschien een koele blauwe? Dan krijg je een mooi winters effect.

DSCF8996

Kortom een aantal hele mooie lakken maar ze dekken niet allemaal even goed. Zelf ben ik vooral fan van de kleuren, die knallen echt van je nagels af! De zwarte zou ik dragen tijdens chique gelegenheden en de witte in de winter over een koele blauwe nagellak heen. Alleen de witte met zwarte chunkies zou ik zelf niet zo snel dragen, maar verder vind ik ze heel erg leuk!

De Essence Effect Nail Polish kost € 1,99

Zou jij met deze glitterbommen je nagels lakken?

2 Comments

 • Simone 9 maart 2014 at 09:40

  Mooi allemaal!

 • justlitllethingsEline 9 maart 2014 at 08:12

  Wauw, wat hebben die lakjes een gaaf effect!
  Liefs

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×