Essence Camouflage Full Covarage Concealer

15 juli 2017 No Comments

Al in februari kocht ik een aantal nieuwe producten uit de assortiment update van Essence. Ik filmde toen ook meteen een first impression video die erg goed door jullie ontvangen werd, maar beloofde ook losse reviews van de producten. Vandaag is het dan eindelijk tijd voor de Camouflage Full Coverage Concealer! Lees je mee?

De verpakking van de concealer is zoals we hem gewend zijn van Essence: simpel maar toch ook speels. Door het lettertype en de knaloranje dop vind ik de concealer ook meteen iets kinderlijks hebben. Niet heel erg raar als je je bedenkt dat Essence vooral door jongeren gekocht wordt.

Essence Camouflage Full Covarage Concealer

De concealer heeft een simpele spons-applicator, wat heel gemakkelijk werkt. De applicator is redelijk groot, maar niet storend in gebruik. Wel vind ik de substantie van de concealer zelf dik, niet zoals ik dit gewend ben van andere concealers.

Essence Camouflage Full Covarage Concealer

Ik kocht kleur 10 nude, wat de donkerste kleur was die verkocht wordt. Er is wel nog een lichtere tint: 05. Zelf was ik al bang dat dit een te lichte kleur voor mij zou gaan zijn, maar voor een concealer is dit soms juist wel mooi. Op deze manier kun je er namelijk goed mee highlighten en het onder je ogen net iets oplichten.

Essence Camouflage Full Covarage Concealer

Hierboven draag ik links geen concealer en rechts heb ik de Essence Camouflage Full Coverage Concealer onder mijn ogen aangebracht. Op deze foto’s is niet erg goed zichtbaar dat de kleur te licht voor mijn huid is, maar dit is in de first impression video gelukkig wel duidelijk zichtbaar. Verder vind ik de concealer erg goed qua dekking: de blauwe kringen onder mijn ogen zijn zo goed als verdwenen.

Wat ik wel al eerder noemde is de dikte van de substantie: hierdoor duurt het inwerken van de concealer langer dan dat dit duurt bij andere concealers die ik heb. In principe geen probleem, maar wel iets om rekening mee te houden.

De Essence Camouflage Full Coverage Concealer kost €2,59

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×