Beauty

Essence Blushplay Sculpting Blush Palette – 10 Play It Peach!

Afgelopen week konden jullie als extra video al de nieuwe producten van Essence zien in een first impression video. In die video gebruikte ik het Blushplay Sculpting Blush Palette al, maar vandaag wil ik hem uitgebreid aan je laten zien. Drie verschillende tinten blush waarmee je zou moeten kunnen contouren: ik was meteen benieuwd!

Essence Blushplay Sculpting Blush Palette - 10 Play It Peach!

Het palette is simpel en speels vormgegeven. Het is compleet gemaakt van plastic en de deksel is doorzichtig met daarop de naam van het product. Door de deksel heen kun je de drie verschillende poeders al zien zitten. Het palette bevat namelijk drie tinten blush, waarmee je zou moeten kunnen contouren. Vandaar ook de namen highlight, sculpt en define.

Essence Blushplay Sculpting Blush Palette - 10 Play It Peach!

De swatches van het palette zien er ontzettend goed uit! Ik had de highlight tint nog wel wat glanzender gewild, maar vooral de sculpt en de define tint vind ik heel erg tof. Ik denk wel dat wanneer je de sculpt kleur als blush aan zou brengen, je erg voorzichtig zou moeten zijn met aanbrengen.

Essence Blushplay Sculpting Blush Palette - 10 Play It Peach!

Links boven zonder poeders – Rechts boven de sculpt kleur aangebracht
Links onder de define kleur aangebracht – Rechts onder de  highlight kleur aangebracht

Zoals je kunt zien aan de foto’s hierboven hebben de kleuren op mijn gezicht ook onwijs goed pigment. Vooral de sculpt kleur knalt echt van mijn gezicht af. De define kleur vind ik zelf ook echt ontzettend mooi en er zit een mooie glans in de blush. De highlight tint daarentegen vind ik wat tegen vallen: ik zie er niet erg veel van terug op mijn gezicht.

Al met al ben ik ontzettend blij met dit palette van Essence, en ga het er zeker vaker bij pakken. Heel erg leuk dat een budget merk als Essence hiermee komt: dit had ik zelf namelijk nog niet eerder gezien!

Het Essence Blushplay Sculpting Blush Palette in 10 Play It Peach! kost €3,99

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

18 Comment

 1. Reply
  Iris Huijkman
  10 maart 2017 at 20:35

  Oeh deze moet ik hebben!
  Iris Huijkman onlangs geplaatst…Urban Decay De-Slick Make-Up Setting Spray Review!My Profile

  1. Reply
   Irina
   10 maart 2017 at 22:23

   Zeker halen! Hij is echt heel erg mooi ^^

 2. Reply
  Nicole
  8 maart 2017 at 22:27

  Wat een schattig palette zeg, heel erg leuk!
  Nicole onlangs geplaatst…Natural Beauty: My Favourite Nude Makeup ProductsMy Profile

  1. Reply
   Irina
   9 maart 2017 at 08:11

   Ja ik ben er ook echt blij mee!

 3. Reply
  Lieke
  8 maart 2017 at 01:52

  Wauw wat een mooi palette ik ga hem zeker aanschaffen.
  Lieke onlangs geplaatst…Herfst ABCMy Profile

  1. Reply
   Irina
   8 maart 2017 at 09:30

   Zeker doen! Ik ben er onwijs blij mee ^^

 4. Reply
  Soraya
  7 maart 2017 at 21:30

  ik vind vooral de define kleur mooi maar alle drie de poeders samen staan je ook goed!

  1. Reply
   Irina
   8 maart 2017 at 09:30

   Dankjewel! <3

 5. Reply
  Brittany
  7 maart 2017 at 10:02

  Wauwie, het staat je echt heel mooi. Al vind ik het nog steeds gek dat de bronzer kleur rood is haha.
  Brittany onlangs geplaatst…Afvallen & thuiswonen. Hoe doe je dat?!My Profile

  1. Reply
   Irina
   7 maart 2017 at 10:44

   Haha ja het is ook wel echt anders dan normaal! Maar ik vind het wel tof ^^

 6. Reply
  Rebecca
  7 maart 2017 at 09:47

  Wat een prachtige kleuren en onwijs mooi effect op je gezicht.
  Zelf ben ik niet heel goed met producten die zoveel pigment hebben, haha
  Rebecca onlangs geplaatst…Foto op hout review | Hoe kan het ook anders?My Profile

  1. Reply
   Irina
   7 maart 2017 at 10:44

   Haha heel voorzichtig aanbrengen en goed aftikken is een must!

 7. Reply
  Liset - Beautydagboek
  7 maart 2017 at 09:41

  De kleuren zijn in ieder geval goed van kleur! Voor mezelf vind ik de kleuren wat te heftig, maar jou staan ze erg mooi!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…4 x Webshops met betaalbare, duurzame kleding (Fair Fashion)My Profile

  1. Reply
   Irina
   7 maart 2017 at 10:44

   Dankjewel! Ik vind het ook echt een tof product ^^

 8. Reply
  Kim
  7 maart 2017 at 08:23

  Wow wat een pigment zeg! Dit had ik niet verwacht.
  Kim onlangs geplaatst…Portret fotografieMy Profile

  1. Reply
   Irina
   7 maart 2017 at 10:45

   Ik eerlijk gezegd ook niet!

 9. Reply
  Britt van Ommeren
  7 maart 2017 at 07:43

  Wat een goed pigment zeg, dat verwacht je eigenlijk niet! Wel oppassen met zoveel kleur, maar het resultaat is erg mooi!

  1. Reply
   Irina
   7 maart 2017 at 07:57

   Ja je moet even voorzichtig zijn met aanbrengen, maar het effect is super!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.