Essence Blushplay Sculpting Blush Palette – 10 Play It Peach!

7 maart 2017 18 Comments

Afgelopen week konden jullie als extra video al de nieuwe producten van Essence zien in een first impression video. In die video gebruikte ik het Blushplay Sculpting Blush Palette al, maar vandaag wil ik hem uitgebreid aan je laten zien. Drie verschillende tinten blush waarmee je zou moeten kunnen contouren: ik was meteen benieuwd!

Essence Blushplay Sculpting Blush Palette - 10 Play It Peach!

Het palette is simpel en speels vormgegeven. Het is compleet gemaakt van plastic en de deksel is doorzichtig met daarop de naam van het product. Door de deksel heen kun je de drie verschillende poeders al zien zitten. Het palette bevat namelijk drie tinten blush, waarmee je zou moeten kunnen contouren. Vandaar ook de namen highlight, sculpt en define.

Essence Blushplay Sculpting Blush Palette - 10 Play It Peach!

De swatches van het palette zien er ontzettend goed uit! Ik had de highlight tint nog wel wat glanzender gewild, maar vooral de sculpt en de define tint vind ik heel erg tof. Ik denk wel dat wanneer je de sculpt kleur als blush aan zou brengen, je erg voorzichtig zou moeten zijn met aanbrengen.

Essence Blushplay Sculpting Blush Palette - 10 Play It Peach!

Links boven zonder poeders – Rechts boven de sculpt kleur aangebracht
Links onder de define kleur aangebracht – Rechts onder de  highlight kleur aangebracht

Zoals je kunt zien aan de foto’s hierboven hebben de kleuren op mijn gezicht ook onwijs goed pigment. Vooral de sculpt kleur knalt echt van mijn gezicht af. De define kleur vind ik zelf ook echt ontzettend mooi en er zit een mooie glans in de blush. De highlight tint daarentegen vind ik wat tegen vallen: ik zie er niet erg veel van terug op mijn gezicht.

Al met al ben ik ontzettend blij met dit palette van Essence, en ga het er zeker vaker bij pakken. Heel erg leuk dat een budget merk als Essence hiermee komt: dit had ik zelf namelijk nog niet eerder gezien!

Het Essence Blushplay Sculpting Blush Palette in 10 Play It Peach! kost €3,99

18 Comments

 • Iris Huijkman 10 maart 2017 at 20:35

  Oeh deze moet ik hebben!

  • Irina 10 maart 2017 at 22:23

   Zeker halen! Hij is echt heel erg mooi ^^

 • Nicole 8 maart 2017 at 22:27

  Wat een schattig palette zeg, heel erg leuk!

  • Irina 9 maart 2017 at 08:11

   Ja ik ben er ook echt blij mee!

 • Lieke 8 maart 2017 at 01:52

  Wauw wat een mooi palette ik ga hem zeker aanschaffen.

  • Irina 8 maart 2017 at 09:30

   Zeker doen! Ik ben er onwijs blij mee ^^

 • Soraya 7 maart 2017 at 21:30

  ik vind vooral de define kleur mooi maar alle drie de poeders samen staan je ook goed!

 • Brittany 7 maart 2017 at 10:02

  Wauwie, het staat je echt heel mooi. Al vind ik het nog steeds gek dat de bronzer kleur rood is haha.

  • Irina 7 maart 2017 at 10:44

   Haha ja het is ook wel echt anders dan normaal! Maar ik vind het wel tof ^^

 • Rebecca 7 maart 2017 at 09:47

  Wat een prachtige kleuren en onwijs mooi effect op je gezicht.
  Zelf ben ik niet heel goed met producten die zoveel pigment hebben, haha

  • Irina 7 maart 2017 at 10:44

   Haha heel voorzichtig aanbrengen en goed aftikken is een must!

 • Liset - Beautydagboek 7 maart 2017 at 09:41

  De kleuren zijn in ieder geval goed van kleur! Voor mezelf vind ik de kleuren wat te heftig, maar jou staan ze erg mooi!

  • Irina 7 maart 2017 at 10:44

   Dankjewel! Ik vind het ook echt een tof product ^^

 • Kim 7 maart 2017 at 08:23

  Wow wat een pigment zeg! Dit had ik niet verwacht.

  • Irina 7 maart 2017 at 10:45

   Ik eerlijk gezegd ook niet!

 • Britt van Ommeren 7 maart 2017 at 07:43

  Wat een goed pigment zeg, dat verwacht je eigenlijk niet! Wel oppassen met zoveel kleur, maar het resultaat is erg mooi!

  • Irina 7 maart 2017 at 07:57

   Ja je moet even voorzichtig zijn met aanbrengen, maar het effect is super!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×