Essence All About Roses Palette

25 augustus 2015 5 Comments

IMG_1445
Na het Chocolate Nudes palette van Catrice is nu dit mooie palette van Essence aan de beurt: het All About Roses palette. Een palette met 8 verschillende kleuren in roze en paarse kleuren. Prachtig voor een romantische ooglook! Vandaag laat ik jullie zien of de kwaliteit ook echt goed is!

IMG_1433

Het palette zit in een simpel doorzichtig doosje, wat ik er zelf best goedkoop uit vind zien. Nou is dit palette dat natuurlijk ook, maar toch vind ik het jammer dat Essence niet wat meer tijd steekt in zijn verpakkingen, dat zou het merk gelijk al een hele boost geven naar mijn idee.

IMG_1444

En dan de kleuren van het palette: er zit variatie in, maar erg spannend vind ik de kleuren niet. Op de donkere paarse kleur rechts bovenin en de highlighters na ben ik niet onwijs enthousiast over de kleuren. Wel is het goed om te zien dat er zowel glanzende als matte kleuren in het palette zitten. Die afwisseling is altijd fijn om te hebben, zeker aangezien budget merken vaak geen (goede) matte oogschaduw hebben.

IMG_1452

Eens kijken naar de kwaliteit! Zoals je ziet zijn de oogschaduws inderdaad niet heel erg spannend qua kleuren, maar is de pigmentatie wel erg goed. Vooral de highlighters vind ik er erg mooi en veelbelovend uitzien. De paarse kleur vind ik jammer genoeg minder mooi dan dat ik hem had verwacht.

Al met al is het een mooi palette, alleen zijn de kleuren niet heel erg bijzonder. Toch denk ik dat je een hele mooie look kunt maken met een licht roze/paarse kleur op het ooglid, de paarse kleur in de crease en een van de highlighters in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot.

Het palette kost €3,99 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

5 Comments

 • Hester 26 september 2016 at 07:30

  Ik ben er zeer tevreden gebruik het elke dag 🙂

  • Irina 26 september 2016 at 09:27

   Leuk om te horen!

 • Joelle 25 augustus 2015 at 16:43

  ik vind dat het palet erg mooie kleuren heeft!
  En de verpakking oogt inderdaad een beetje goedkoop, maar voor 4 euro ziet het er goed uit!
  die ga ik denk ik maar eens halen haha 🙂

 • Jennifer | JenniferZ 25 augustus 2015 at 16:08

  De pigmentatie zieter tof uit maar ik heb essence afgezworen ahah

 • Floor 25 augustus 2015 at 13:19

  Ziet er mooi uit!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×