Essence adventskalender 2019 unboxing

Essence adventskalender 2019 unboxing

17 september 2019 2 Comments

Ik ben er dit jaar vroeg bij, maar toen ik een paar weken terug de adventskalender van Essence opgestuurd kreeg werd ik zo ontzettend enthousiast dat ik niet kon wachten om de video voor jullie op te nemen. Vandaag heb ik dan ook een unboxing van deze prachtige budget kalender, waarbij ik je de inhoud van ieder vakje laat zien. Zo kun je een goede overweging maken of je de kalender de moeite waard vind om te kopen of niet. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb deze producten ontvangen ter review

2 Comments

 • Riek Muijen 22 september 2019 at 11:19

  Die is leuk dit jaar ga ik ook een advent kalender kopen. Bedankt voor de tip.

 • Tessa 17 september 2019 at 18:15

  mooie vorm gegeven kalender en wat leuk dst elk vakje een quote heeft

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×