ELF Studio Illuminating Contour Kit

21 november 2016 6 Comments

ELF Studio Illuminating Contour Kit

Tijd voor alweer de laatste ELF review voorlopig! Vandaag laat ik je de Studio Illuminating Contour Kit zien met daarin 4 prachtige kleuren highlighter. En laat highlighter nou één van mijn favoriete make up producten zijn! Vandaag laat ik je dit prachtige palette zien!

ELF Studio Illuminating Contour Kit

De verpakking van het palette is precies hetzelfde als die van het blush palette dat ik jullie vorige week liet zien. De inhoud daarentegen is compleet verschillend: in plaats van 4 verschillende blush kleurtjes vind je in dit palette 4 verschillende highlighter kleuren. Voor ieder wat wils!

ELF Studio Illuminating Contour Kit

De swatches beloofden meteen veel goeds: wat een goed pigment! De derde kleur uit het palette is overigens ook als bronzer te gebruiken voor de lichte huid. Voor mijn huid was de kleur helaas te licht. Hierboven komt de glans van de poeders overigens niet goed tot zijn recht door het slechte weer dat het de afgelopen tijd was. In alle kleuren zijn toch zeker wel hele mooie glitters te vinden!

ELF Studio Illuminating Contour Kit

Dat is op deze foto gelukkig een stuk beter zichtbaar. Ik heb hier de eerste kleur uit het palette gebruikt en ben echt verliefd op het effect dat de highlighter geeft. De kleur is goed op te bouwen, dus je kunt hem zo subtiel of zo heftig aanbrengen als je maar wilt.

Ja, ik ben weer heel erg blij met mijn nieuwe highlighter palette! Highlighters zijn ook eigenlijk bijna altijd wel goed: wat een prachtig make up product is het toch.

De ELF Studio Illuminating Contour Kit kost €8.00

6 Comments

 • Maaike 21 november 2016 at 17:44

  Oh wauw, die eerste kleur uit het palette is prachtig! En die andere kleuren zien er ook gaaf uit. Highlighter is ook mijn favo make-up product, dus deze staat nu ook op mijn wishlist 🙂

  • Irina 21 november 2016 at 20:14

   Snap ik! Hij is prachtig ^^

 • Tania 21 november 2016 at 11:41

  Wat een mooie highlighters. Leuk palette voor die prijs. Moet misschien nog eens een bestelling doen bij ELF

  • Irina 21 november 2016 at 11:45

   Ik zou zeker een kijkje nemen! Ze hebben mooie producten ^^

 • Britt 21 november 2016 at 07:12

  Oeh, looking good! Deze gaat op de list!

  • Irina 21 november 2016 at 09:11

   Ja hij is echt prachtig!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×