ELF Studio Contouring Blush & Bronzing Powder – St Lucia

7 november 2016 4 Comments

ELF Studio Contouring Blush & Bronzing Powder - St Lucia

Van de webshop Eyes Lips Face mocht ik een aantal producten uitkiezen om te testen en reviewen op mijn blog. Heel erg leuk natuurlijk! De keuze was moeilijk maar uiteindelijk heb ik een aantal heel erg leuke producten uitgekozen. Vandaag begin ik met deze bronzer/blush duo uit de studio lijn. Dit is de kleur St Lucia: kijk je mee?

ELF Studio Contouring Blush & Bronzing Powder - St Lucia

De kleuren in deze duo zijn beide geschikt voor een lichte huid, maar zijn niet zo extreem licht als dat ze lijken op de site. Ik had expres al wat swatches op gezocht, aangezien ik bang was dat de poeders niet zichtbaar zouden zijn. Houdt hier dus rekening mee wanneer je naar de producten op de webshop kijkt.

ELF Studio Contouring Blush & Bronzing Powder - St Lucia

Het pigment van beide poeders is dik in orde. De blush bevat een subtiele glans terwijl de bronzer zo goed als mat is: mooi! Voor het resultaat hier op de swatch ben ik twee keer over de poeder heen gegaan.

ELF Studio Contouring Blush & Bronzing Powder - St Lucia

Ook op het gezicht vind ik dat de poeders heel erg mooi uitpakken. Het effect is subtiel, maar toch aanwezig. Ja, ik denk zeker dat ik deze duo er vaker bij ga pakken! Zeker handig voor op reis.

De ELF Studio Contouring Blush & Bronzing Powder in St Lucia kost €5,00

4 Comments

 • Tania 9 november 2016 at 17:03

  Heb deze ook. Zo mooi en zeker voor die prijs

  • Irina 9 november 2016 at 22:33

   Ja die prijs maakt hem extra leuk!

 • Julie 8 november 2016 at 12:42

  Wat een mooie duo! Je look ziet er echt geslaagd uit! 🙂

  • Irina 8 november 2016 at 23:14

   Dankjewel! <3

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×