ELF Matte Lip Color – Praline

12 november 2016 4 Comments

ELF Matte Lip Color - Praline

Producten mogen uitkiezen bij ELF is natuurlijk nooit erg, maar wanneer ik dan ook nog eens prachtige matte lipkleurtjes spot word ik nog blijer! Ik koos de Matte Lip Color lipstick in de kleur Praline. Wat een leuke naam ook! Vandaag laat ik hem aan je zien.

ELF Matte Lip Color - Praline

De lipstick komt in een kartonnen verpakking, die er toch net een wat luxueuzere uitstraling aan geeft. In de verpakking zelf zit een smalle langwerpige verpakking waar de lipstick zelf in zit. Aan de onderkant van de verpakking is duidelijk de kleur te zien en verder is de verpakking strak mat zwart met witte tekst. Overigens zit er in de lipstick een mechanisme waardoor je de lipstick omhoog kunt draaien: handig!

ELF Matte Lip Color - Praline

De vorm van de lipstick is meer de vorm van een potlood, maar de substantie is toch echt die van een lipstick. Het voordeel aan zo’n punt? Je kunt er heel erg precies mee werken! Zoals hier ook te zien is koos ik voor een mooie nude tint: perfect voor iedere dag.

ELF Matte Lip Color - Praline

De swatch op mijn arm beloofde meteen veel goeds: compleet mat en veel pigment. Ik ging voor dit resultaat maar één keer over mijn arm heen met de lipstick.

ELF Matte Lip Color - Praline

Op de lippen zelf pakt de kleur een stuk minder mat uit dan op mijn arm. Jammer, want ik had de kleur toch wel echt mat verwacht door de naam. De dekking is echter nog even goed en ook velletjes vind ik hem niet benadrukken.

ELF Matte Lip Color - Praline

Full face vind ik het resultaat heel erg mooi! Echt een perfecte nude tint voor iedere dag. Jammer dat hij niet compleet mat is, maar wanneer je dit vergeet is het een prachtig kleurtje.

De lipstick blijft niet heel erg goed zitten, maar ook zeker niet slecht. Na een maaltijd zou ik hem wel bijwerken maar met alleen drinken blijft hij prima zitten. Daarnaast slijt hij geleidelijk en zie je het niet heel erg door de nude kleur.

Al met al ben ik hier zeker heel erg blij mee! Op het feit dat hij niet volledig mat is na voldoet hij helemaal aan mijn verwachtingen. Zeker een kleurtje dat ik er vaker bij ga pakken!

De ELF Matte Lip Colour in Praline kost €5.00

4 Comments

 • Joyce 13 november 2016 at 21:43

  Wat een mooi kleurtje! Jammer dat hij niet helemaal mat is, heb je misschien iets van een lippenbalsem op gehad? Wat ik trouwens laatst ontdekte, is dat je met een beetje transparante poeder een lipstick matter kunt maken!

  • Irina 14 november 2016 at 09:02

   Ja klopt dat is inderdaad een hack! Ik heb alleen van mezelf al snel droge lippen dus ben bang dat dat erger wordt met poeder, haha

 • Mariska 12 november 2016 at 21:57

  Matte was ‘ie langer blijven zitten, maar het is een prachtige kleur!

  • Irina 14 november 2016 at 09:02

   Ja hij is echt onwijs mooi!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×