Beauty

ELF Blush Palette – Light

ELF Blush Palette - Light

Zoals jullie hebben kunnen zien in de shoplog van gisteren, heb ik een aantal producten mogen uitzoeken bij de webshop ELF (Eyes Lips Face). Eén van die producten was het blush palette in ‘light’. Hier zitten vier verschillende kleuren blush in: voor iedereen dus wel een tint te vinden. Vandaag laat ik hem aan je zien!

ELF Blush Palette - Light

De verpakking van het blush palette vind ik heel erg strak en chique eruit zien: heel erg mooi! Het is een vierkant mat zwarte verpakking met in witte letters het logo van ELF erop. De verpakking gaat makkelijk open en dicht, maar zal niet snel open gaan wanneer je hem in je tas stopt: handig dus!

Aan de binnenkant van het palette vind je vier verschillende kleurtjes blush. Eén oranje tint en drie roze tinten.

ELF Blush Palette - Light

Zoals te zien is aan de swatches hebben alle kleuren flink wat pigment. Ik ben zelf vooral helemaal gek op de laatste kleur, die me ook best wel doet denken aan NARS Orgasm of Sleek Rosegold. Deze blush heeft echter minder glitters, maar verder lijkt hij er heel erg op.

ELF Blush Palette - Light

Op mijn gezicht bracht ik dan ook de laatste (4e) kleur uit het palette aan. Door het goede pigment had ik meteen poppetjeswangen, maar gelukkig laat de blush zich goed vervagen/blenden. Al met al vind ik het effect op mijn gezicht heel erg mooi! Ow en over de highlighter die ik hier draag komt binnenkort ook een review online: stay tuned!

Het ELF Blush Palette in Light kost €8.00

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

4 Comment

 1. Reply
  mieke | mieksmind
  17 november 2016 at 21:54

  Ik vind ook de 4e kleur het mooiste. Ik zou dan misschien niet meteen voor dit palette gaan aangezien ik dan de andere drie weinig zou gebruiken. Maar die 4e is prachtig
  mieke | mieksmind onlangs geplaatst…Atlas Argan Olie 100% natuurlijkMy Profile

  1. Reply
   Irina
   18 november 2016 at 10:32

   Ja snap ik wel hoor! Al is de prijs voor 1 blush ook goed te doen ^^

 2. Reply
  hilde
  17 november 2016 at 18:12

  Mooie pigmentatie! Ziet er goed uit.
  hilde onlangs geplaatst…Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash! Stralend naar een feestje!My Profile

  1. Reply
   Irina
   17 november 2016 at 19:55

   Ja het is echt een heel erg fijn palette!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.