Eindelijk weer shooten & pakketjes unboxing // WEEKVLOG #80

Eindelijk weer shooten & pakketjes unboxing // WEEKVLOG #80

27 juli 2020 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week ging ik eindelijk weer shooten met Kimberly, na elkaar een half jaar niet te hebben gezien. Verder ben ik druk bezig met video’s vooruit filmen voor mijn vakantie en doe ik een pakketjes unboxing met een aantal toffe nieuwe producten. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×