Eindelijk weer bullet journalen & 90 seconden masker // VLOGMAS #28

Eindelijk weer bullet journalen & 90 seconden masker // VLOGMAS #28

29 december 2021 No Comments

Tijd voor VLOGMAS DAG 28! Ik ga eindelijk weer eens bullet journalen, na dit maanden niet te hebben gedaan. Ik neem je mee in het proces, geef je een kijkje in wat ik allemaal voor bullet journal spullen in huis heb en doe een masker in 90 seconden met de FOREO UFO 2. Heel veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×