Eindelijk verven & nieuwe vloer // Room make-over #2

Eindelijk verven & nieuwe vloer // Room make-over #2

21 maart 2019 1 Comment

EIN-DE-LIJK is hij er dan: mijn tweede room make-over video. De vorige komt alweer uit september, en ik kreeg dan ook wekelijks vragen van jullie waar deel twee bleef. Doordat het opruimen langer duurde dan gedacht en mijn vader plotseling overleed heeft het allemaal nogal wat vertraging opgelopen, maar hier is hij dan! Ik neem jullie in deze video mee in het verven van mijn kamer en de nieuwe vloer wordt gelegd. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Ria 22 maart 2019 at 11:10

  Mooi vlog irina. Mooie herinnering ook aan Gert.

  Wandversieringtip: posters, uit de winkel, of van foto’s die je zelf gemaakt hebt, bv van Browny, Griekenland, Londen…

  Succes!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×