Lifestyle, Video

Eindelijk verven & nieuwe vloer // Room make-over #2

Eindelijk verven & nieuwe vloer // Room make-over #2

EIN-DE-LIJK is hij er dan: mijn tweede room make-over video. De vorige komt alweer uit september, en ik kreeg dan ook wekelijks vragen van jullie waar deel twee bleef. Doordat het opruimen langer duurde dan gedacht en mijn vader plotseling overleed heeft het allemaal nogal wat vertraging opgelopen, maar hier is hij dan! Ik neem jullie in deze video mee in het verven van mijn kamer en de nieuwe vloer wordt gelegd. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

 1. Reply
  Ria
  22 maart 2019 at 11:10

  Mooi vlog irina. Mooie herinnering ook aan Gert.

  Wandversieringtip: posters, uit de winkel, of van foto’s die je zelf gemaakt hebt, bv van Browny, Griekenland, Londen…

  Succes!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.