Eerste studiedag & LUSH Kitchen unboxing // WEEKVLOG #84

Eerste studiedag & LUSH Kitchen unboxing // WEEKVLOG #84

7 september 2020 No Comments

Het is weer maandag wat betekent dat ik weer een gloednieuwe weekvlog voor jullie klaar heb staan. In deze weekvlog laat ik je zien hoe ik o.a. al mijn hoeden en hoofddeksels ophang in mijn kledingkast, doe een LUSH Kitchen unboxing samen met mijn moeder, maar heb ook mijn eerste studiedag in 2,5 jaar. Dat en meer zie je in deze video: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×