Een werkweek in mijn leven, Monki shoplog & behind the scenes // VLOG #35

23 februari 2023 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Dit keer neem ik je een week lang mee tijdens een werkweek in mijn leven, waarbij ik je een aantal kijkjes behind the scenes geef. Zo werk ik aan mijn Mediakit, film content (voor campagnes) en doe ook nog een kleine Monki shoplog. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×