Een (werk)dag in mijn leven als content creator

Een (werk)dag in mijn leven als content creator

6 maart 2020 No Comments

De laatste tijd krijg ik regelmatig vragen over mijn werk als content creator. Vragen over apparatuur die ik gebruik, hoe ik mijn film setting opbouw, hoe ik mijn dagen inplan, etc. Ik besloot dan ook om al jullie vragen te beantwoorden door middel van deze video: ik neem jullie namelijk mee in een (werk)dag in mijn leven. Mochten er toch nog vragen zijn dan kun je die altijd stellen in een reactie!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×