Lifestyle, Persoonlijk, Video

Een (werk)dag in mijn leven als content creator

Een (werk)dag in mijn leven als content creator

De laatste tijd krijg ik regelmatig vragen over mijn werk als content creator. Vragen over apparatuur die ik gebruik, hoe ik mijn film setting opbouw, hoe ik mijn dagen inplan, etc. Ik besloot dan ook om al jullie vragen te beantwoorden door middel van deze video: ik neem jullie namelijk mee in een (werk)dag in mijn leven. Mochten er toch nog vragen zijn dan kun je die altijd stellen in een reactie!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.