Een week vol ups & downs // WEEKVLOG #106

Een week vol ups & downs // WEEKVLOG #106

22 maart 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Afgelopen week was een week vol ups en downs, vanwege het slechte nieuws dat we kregen rondom mijn opa. Ik had een aantal goede dagen, waarin ik ook lekker aan de slag ging, maar ook een aantal slechte dagen. Verder vertel ik over iets wat me dwars zit en laat jullie een nieuwe broek zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×